utorak, 30. siječnja 2018.

Najjeftinije cigarete u hrvatskoj 2015

Najjeftinije cigarete u hrvatskoj 2015 Koliko će koštati najjeftinija kutija cigareta od 1. Hrvatska nemoćna protiv Njemačke, u osmini finala. Najskuplje cigarete u EU su u Velikoj Britaniji, gdje u prosjeku koštaju 11 eura.

Najjeftinije cigarete u hrvatskoj 2015
Taj utjecaj BAT-u omogućuje lakši plasman njegovih brendova poput. Philipa Morrisa koji je do lani zauzeo 40% hrvatskog tžišta. Troškovi liječenja posljedica pušenja u 2015. Zbog Vladina povećanja trošarina većina cigareta na hrvatskom tržištu od utorka je skuplja za jednu kunu po kutiji.
Najjeftinije cigarete u hrvatskoj 2015
Najjeftinije cigarete u Europi u Bjelorusiji i Srbiji, najskuplje u Norveškoj.


Proizvođači i distributeri cigareta bili su dužni da do 30. UIO dostave nove maloprodajne cijene cigareta koje će. Hrvatskoj u istom razdoblju za oko šest posto može se. Ako se ne varam najjeftinije hrvatske cigarete 14 kn, u Lidlu prodaju. Uz prosječnu hrvatsku mirovinu (2100 kuna) i broj pušača od cirka. NAJSKUPLJE cigarete u Europi puše Norvežani gdje kutija prosječno košta 11,84 eura, dok su najjeftinije u Bjelorusiji gdje koštaju 92 eurocenta. EU u odnosu na kupovnu moć, najjeftiniji brend cigareta u listopadu 2013. Cigarete u Srbiji su trenutno, uz BiH, najjeftinije u Evropi.


Najjeftinije cigarete u hrvatskoj 2015
Neke vrste su čak i jeftinije nego u Bosni. Po cijenama mesa najjeftinija je Rumunjska, s gotovo upola jeftinijim mesom u odnosu na. Finska najviše u EU regulira alkohol, cigarete i slatkiše. Tabelarni prikaz proporcionalne i specifične trošarine na cigarete utvrđene prema markama cigareta. Ove internetske stranice su u ranoj (beta) fazi. Prema navodima portala Cigaretteprices, najjeftinije cigarete kupuju građani u Srbiji gdje, na primjer, kutija Marlbora košta 1,7 eura.


Za razliku od njih, najjeftinije cigarete kupuju pušači u Bjelorusiji gdje. EU-prosjeka, a cijenama u restoranima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.