četvrtak, 1. veljače 2018.

Kako koristiti multimetar

Kako koristiti multimetar Ako imate još neka pitanja u vezi Multimetra slobodno pisite u komentarima :) Pritinite dugme. Multimetar je univerzalni instrument i služi mjerenju različitih električnih veličina. Od ostalih funkcija može vam koristiti mjerenje temperature.

Kako koristiti multimetar
Na vežbama će se koristiti DMM sa selektorom opsega kojim se podešava. Evo mali tutorijal sto je sto na ampermetru. OPREZ pocnite vjezbat mjerenja na baterijama a ne u uticnicama. Iz sigurnosnih razloga, prilikom mjerenja treba koristiti kablove za mjerenje ili.


Kako koristiti multimetar
Digitalni multimetar VC130, VC150, VC170. Pretpostavljam da se radi o osciliranju napona pa bi ga htio izmjeriti sa multimetrom (na slici). Obzirom da sam multimetar zadnji put koristio u. Na primjer, morate razumjeti i shvatiti kako koristiti multimetar, ono što čini. Tako je mjerni uređaj u kombinaciji, kako to traži svaka radio amatera za mjerenje. Baš kako su dečki rekli, ovo nije voltmetar nego multimetar, što. Sve tri veličine možemo danas mjeriti jednim uređajem – multimetrom za razliku. Osim multimetra za mjerenje struje u vodiču često se koriste i strujna kliješta. Univerzalni Instrument (multimetar) - nacin upotrebe - Free download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free.


Kako koristiti multimetar
Multimetar - je svestran uređaj koji vam daje mogućnost da se mjeri takve osnovne pokazatelje koji se odnose na električnu energiju, struja. A pravilno koriste multimetar mjere i napon i struja za izmjeničnu. Njuškalo koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Električno pamet majstor često nosi digitalni multimetar u svom alat okvir ili davatelja vozila. Pravilno koriste multimetar mjeri i napon i struja za izmjeničnu struju. Povremeno postoji potreba da se na suprotnoj polici ili metar susjedovom i unyav drhtanje koljena staviti svoje ticala u preklopnik.


Nemojte koristiti vecu voltažu od one navedene, kako biste izbjegli rizik od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.