nedjelja, 20. svibnja 2018.

9 Kuca u natalnoj karti

9 kuca u natalnoj karti Deveta kuća nam govori o moralnim kvalitetima, uspešnosti, dobrobiti, sudbini, dužnostima, obavezama, poštovanju, vrlinama, moći, sreći. Osma kuća u natalnoj karti15 innlegg30. Jedanaesta kuća u natalnoj karti15 innlegg30.

9 Kuca u natalnoj karti
Peta kuca u natalnoj karti15 innlegg20. Značenje kuća u natalnoj karti - Astrum. BufretLignendeOversett denne sidenPRVA KUĆA U astrologiji se prva kuća u natalnoj karti smatra najznačajnijim poljem jer otkriva naše osnovne karakteristike i predispozicije koje imamo u životu. Praznim kućama u natalnoj karti se smatraju one astrološke kuće u kojima nema planeta. Postoji dvanaest kuća u natalnoj karti tj ima ih više nego planeta koje.


Kada se proučavaju putovanja u horoskopu, onda se prvenstveno posmatra osa 3. Deveta kuća horoskopa predstavlja polje visokog obrazovanja , to je polje inostranstva , putovanja duhovnog i fizičkog. Vladar Ovna je Mars, pa ćete npr. Kuće u horoskopu nam pokazuju u kojim područjima života se nešto događa. KUĆA – odnosi se na spoznaju, duhovnost, religiju, filozofiju, sudstvo. Sto se tice Urana on se nalazi u 3. Ukoliko u vašem horoskopu postoje predispozicije za razvod, ova kuća pokazuje i kakav će biti vaš drugi bračni partner i gde ćete ga upoznati. Prazna kuća u horoskopu je ona u kojoj nema nijedne planete u. Inostranstvo u natalnoj karti (predispozicije za odlazak u inostranstvo) Kada je. Položaj Saturna u kućama, znaku i aspektima, govoriće o našem dugu u. Astrolog Jana tesanovic objasnjava. ISPUNJENJE ŽELJAJEDANAESTA kuća u horoskopu predstavlja naše.


SREĆE, višeg uma (za razliku od 3.kuće-niži um), kuća. S obzirom da mu je Jupiter (sreća) bio u 9. Vrhovi astroloških kuća - polja u natalnom, ličnom, životnom horoskopu. U horoskopu - natalnoj karti znači duhovnost. Sva naša životna učenja, kako.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.