petak, 18. svibnja 2018.

Kutije za odlaganje

Kutije za odlaganje SKUBB futrola za odlaganje, cr Širina: 93 cm Dubina: 55 cm Visina:. Kutije od neobrađena puna drva pune krumpira i jabuka. Trendi i funkcionalni pomagači u održavanju reda. Dekorativne i namjenske kutije, praktična rješenja za odlaganje. Praktična rješenja za pohranjivanje - uvedite red u svoj dom uz košare, ukrasne kutije i kutije za igračke. Platnena kutija sa poklopcem Cindy 50x40x25 cm. RJEŠENJE ZA ODLAGANJE (000640014904): Slika 06400149-04-.

Kutije za odlaganje
RJEŠENJE ZA ODLAGANJE VISEĆI PRETINCI ZA ODLAGANJE.


Sve proizvode (10); Akcije (0); Novo u ponudi. Prodaja kutija za odlaganje na SveZaKucu. Kutija Smartstore-Dry 15 40x30x19 cm. Kutije za odlaganje, Sanduci za: odlaganje stvari, Garderobu. Spremnik za odlaganje Za učinkovito odlaganje raznih sitnica u Vašoj garderobi. Koliko puta Vam se dogodilo da ne možete pronaći kravatu koja Vam. Arhiva po Oznaci kutije za odlaganje. Kada je dizajn u pitanju, dekorativne kutije za odlaganje stvari izgledaju vrlo lijepo i mogu da se kombinuju sa ostatkom namještaja.


Potreban pribor: 1 Kartonska kutija 1 Selotep 1 Škare 1 Stara majica 1 Špagica od ukrasne vrećice 1. Tražim kutije za odlaganje dimenzije 34x34, dubina 29 cm. Poželjno je da su u boji, ali prozirne. Osim što volimo da započnemo dan u uređenom domu, bitno je i da u njemu imamo sve na dohvat ruke. U tome će vam pomoći plastične kutije za odlaganje. Bez obzira da li tražite plastične kutije u boji za dečju sobu, moderne pletene korpe za dnevnu sobu ili pametnu. Jeftina dostava za Srbiju , Beograd, Novi.


Ovakve kutije u trgovinama znaju biti jako skupe pa sam odlučila reciklirati i upcyclati i tako dobila jedinstvene kutije za odlaganje manjih igračaka u dječjoj sobi. Gdje bih još mogao naći ovakve posudice raznih veličina i neke nosaće za montažu na zid.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.