ponedjeljak, 11. lipnja 2018.

Infracrvena lampa uputstvo

Infracrvena lampa uputstvo MEDISANA IRL infracrvenom lampom preporučujemo da pažljivo pročitate ovo uputstvo. Ovaj uređaj je namenjen samo za upotrebu opisanu u ovom uputstvu. Kad se infracrvena lampa uključi, glava masažera se blago zagreje, ali nije vruća.

Infracrvena lampa uputstvo
Uhvatila me užasna upala sinusa ,od dr. Kod kuće imam Zepterovu lampu pa me zanima da li se s. Terapija infracrvenom svjetlošću Zdravlje. U kakvom kontekstu povezuješ IC lampu sa operiranim ramenom?


Infracrvena lampa uputstvo
Infracrvena svjetiljka ublažava bol u mišićima i zglobovima. Njena toplina jačine 100W je ugodna i prodire duboko u kožu čime poboljšava cirkulaciju i ublažava. Na početku razvoja foto-medicine u svjetlosnoj terapiji, uglavnom su korišteni infracrveni i ultraljubičasti dijelovi spektra. Osvjetljenje lampe će slabiti vremenom i može se razlikovati od tvorničkih specifikacija. Procitajte uputstvo za koriscenje ic saune koji vam savetuje SR Boban firma za. UPOZORENJE - Pročitajte kompletno uputstvo pre.


Pasivni infracrveni (PIR) senzor idealan za upotrebu sa nazidnim lampama. SHG IR1060 infracrvena lampa FULL + GARANCIJA! Cool Beam IR infracrvena lampa kvalitetne nemacke proizvodnje.

Infracrvena lampa uputstvo
Philips infracrvena sijalica 100W - uputstvo. Poštovana, inhalacije kamilice možete i dalje koristiti, a predlažem i zagrijavanje paranazalnih sinusa infracrvenom lampom. Nakon čitanja ovog priručnika, čuvajte ga zajedno sa UPUTSTVOM ZA UPOTREBU za buduću referencu.


Baš kao i sunce, aparat emitira infracrvene zrake. Kako biste spriječili oštećenje vida, nemojte gledati u svjetlo lampe dok je. Način korišćenja i uputstvo za upotrebu. Bioptron lampa – lečenje uz pomoć svetlosti. Pratiti uputstva za dobijanje najboljih rezultata. Upotreba infracrvene lampe će smanjiti vreme na 5-7 minuta i može omogućiti dublju koloraciju. Lastmanuals vam pomaže da preuzmete PHILIPS HP6463 uputstvo za upotrebu.


Ova se lampa ističe po svojoj ekonomičnosti (prosječna radna trajnost 5000 sati), izvrsnom prijenosu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.