subota, 2. lipnja 2018.

Zakon o legalizaciji objekata 2015

Zakon o legalizaciji objekata 2015 Svi vlasnici bespravno sagrađenih zgrada mogli su svoj zahtjev za izdavanje rješenja o izvedenom stanju sukladno Zakonu o postupanju s nezakonito. Zakon o legalizaciji objekata predviđa.

Zakon o legalizaciji objekata 2015
Legalizacija gradnje definirana je Zakonom o legalizaciji objekata. Ako se želite bolje upoznati sa Zakonom koji omogućava legalizaciju nelegalne gradnje. Donosimo što sve trebate znati o legalizaciji objekata! O zakonu o legalizaciji, usklađivanju s direktivama EU, pelješkom.


Zakon o legalizaciji objekata 2015
Komentar #17 objavljen : Wed December 16, 2015, 23:15:03. DA LI PO NOVOM ZAKONU O LEGALIZACIJI BESPRAVNO IZGRADJENIH OBJEKATA. Izrael je večeras usvojio zakon o retroaktivnoj legalizaciji oko 4. Rok za legalizaciju objekata ističe do Nove godine, pa poslednjih desetak dana 2016. Predlog zakona o ozakonjenju objekata. Satelitski snimak teritorije Republike Srbije iz 2015. NIGD "DNN" (Dnevne nezavisne novine). Koliko će zaista koštati legalizacija objekata. Nije zakon o legalizaciji, već o ozakonjenju, ali bi trebalo da bude poslednji.


Nezadovoljni su i pojedini investitori koji tvrde da je zakon o legalizaciji protivustavan. Urbanističkim planom Grada Sarajeva za period 1986. Građani našli rupu u zakonu, uskoro legalizacija ili rušenje objekata? Mogućnost koja je u Zakonu o ozakonjenju zamišljena kao izuzetak. Zakona o ozakonjenju (novembar 2015.). Republici Srpskoj načelno nije produžen nakon 24. Do kraja godine legalizacija bespravno izgrađenih objekata u Srpskoj. Prema Zakonu o ozakonjenju građevinskih objekata, usvojenim dana 20.


Zakonom o ozakonjenju objekata, koji je objavljen krajem prošle godine ali stupa u punu primenu od 29. Novi zakon koji je stupio na snagu 9. Objekat za koji nije podnet zahtev za legalizaciju a koji je vidljiv na satelitskom snimku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.