ponedjeljak, 16. srpnja 2018.

Čišćenje radijatora od prašine

Čišćenje radijatora od prašine Radijatori ispunjavaju naše domove ugodnom toplinom, istovremeno sakupljajući velike količine prašine. Radijatori su mjesta gdje se nakuplja velika količina prašine, a jako ih je teško očistiti. Ukoliko radijator možete skinuti, čišćenje nije problem.

Čišćenje radijatora od prašine
Dubinsko čišćenje radijatora(rebara) sa PROFESIONALNIM čistačem na paru. Rebrasti radijatori pravi su skupljači prašine. Najlakše ih je očistiti ispuhivanjem prašine. Za to neka vam posluži fen ili usisavač.


Obavezno je čišćenje i održavanje radijatora i centralnoggrijanja jer su radijatori pravi sakupljači prašine. Kad ispuvas tu prasinu sa radijatora, gdje ona zacrsi, razleti se okolo ili. Inače to mi je jedna od najvećih koma, čišćenje radijatora, mi smo to. Počela je sezona grijanja što znači da i vaši radijatori prikupljaju velike količine prašine. Kako temeljito očistiti radijator, a da ga se ne mora skinuti? Ima li kakva posebna četka ili nešto? Prije 6 dana - No, njihovo čišćenje i održavanje nije jednostavno, posebno kada se radi o. Naime, prašina između rešetki radijatora ili konvektora može. Ako imate usisivač koji radi na paru upotrijebite ga za čišćenje unutrašnjosti radijatora.


Čišćenje radijatora od prašine
Grijanje je počelo, a tek vas je miris prašine podsjetio da ste zaboravili očistiti radijatore? U brzini i zatrpani poslom često kod čišćenja doma propuštamo očistiti. Tkanina skuplja prašinu, čišćenje postaje mnogo lakše. Koka-kola je najbolje sredstvo za čišćenje wc šolje. Zbog naslaga prašina radijatori ne mogu da rade efikasno, tako da ćete njihovim. Pa kako očistiti radijatore i površinu. S vremenom, radijatori postaju prljavi i zagrijavaju prašinu i prljavštinu ali ne i vaš dom. Krpe za čišćenje ne dopiru do prljavštine, čak ni pernati čistači ili.


Međutim, ne znate kako to učiniti na pravi način?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.