utorak, 17. srpnja 2018.

Vw buba prodaja

Vw buba prodaja Rabljena VW Beetle vozila: prodaja VW Beetle auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama VW Beetle automobila. Benzin, 23kW (31KS), Manuelni 4 brzine. Oldtimer, Tuning Zlatiborski okrug, 31250 Bajina.

Vw buba prodaja
Prodaja rabljenih vozila Osobna vozila VW Buba – Sajam automobila Zagreb. Motor je 1200 kubika i prešao je 86300 km. Volkswagen Käfer, službeni naziv Typ 1) automobil je njemačkog.


AutoZubak zauzima vodeće mjesto na hrvatskom tržištu u segmentu prodaje i.

Vw buba prodaja
Prodajem motor od VW Bube 1300 moze kompletan a i u delovima. Nove gume, uređen motor, limarija nova napravljena. Ovdje možete pronaći sve informacije o različitim modelima, opremama i mnogo više. Otkrivena je u Genovi, a prvi kupac bio je Talijan, još tada postariji gospodin. Prodajem auto volcwagen bubu u odlicnom stanju registrovana do 12. Gorivo: Prodaja polovnog vozila marke VW Buba Dizel 1. Polovni Vw Buba u BiH - Prodaja Rabljenih Vozila. Aukcijska kuća koja je oglasila prodaju ovog jedinstvenog automobila, veruje da će. Tagovi: vw buba, Volksawagen beetle, Folksvagen buba.


Vw buba prodaja
Kada vozite novu Bubu možete biti sigurni da će vas svi pogledati i to. Kompletna buba se prodaje u delovima,slanje delova preko AKS-a. Platine za VW BUBA Original Bremi U originalnom pakovanju. Rezervoar VW Buba 1200, stari tip u odlicnom stanju. U Njemačkoj započela prodaja nove Bube, tijekom siječnja i u Hrvatskoj - Početna cijena za njemačko tržište iznosi. Recimo, rijetki primjerak Porschea 911 koji se prodaje u Rijeci ili Cadillac Fleetwood. Bogati šeik ponudio je za 27 godina staru VW Bubu u vlasništvu Jose.


Na prodaju VW BUBA 1302s 1600cc presla 76000 drugi vlasnik generalno reparirana 1972 godiste bele boje ne registrovana Hitno i Povoljno Bozo kontakt tel. Koliki post da se oglasi jedna buba na prodaju. Velika ponudba rabljenih in novih avtomobilov VW. Ovako, treba da dobijem bubu staru tridesetak godina, u voznom je stanju. Znam da je off,ali ako ima neko da prodaje bubu u. Nađite sve polovne automobile, motorcikle, kombije, kamione i prikolice za prodaju iz tisuća web stranica u jednom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.