nedjelja, 1. srpnja 2018.

Renault akcija zimske gume

Renault akcija zimske gume Ponude za nova vozila; Akumulator; Opći uvjeti ponuda. Odkrijte naše posebne ponudbe vozil. Novi MEGANE Grandtour ZEN dCi 130 + 4 zimske gume za 148.

Renault akcija zimske gume
Picture of Kupnjom četiri zimske Michelin gume dobivate servisni poklon bon od 150kn! Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko. Akcijske cijene i 3 godine garancije. U toku je i ljetna akcija moto guma te na sve moto gume dajemo popust od 15%!


Renault akcija zimske gume
U svojim centrima nudi nova i rabljena vozila, servis vozila i gume za sve vrste. SERVISNA AKCIJA DACIA I RENAULT – PONUDA KOJA SE NE ODBIJA. Na naš se servis uvijek možete osloniti. Renault akumulatori za sve marke vozila. Kia također priprema zimsku akciju, kao i ponudu zimskih guma, alu. One su jedini deo vozila koji je u kontaktu sa putem, zato ne oklevajte i naročito zimi opremite svoje vozilo gumama primerenim uslovima. U prilogu su rezultati testiranja zimskih guma za sezonu 2016.


Zimske gume Vernost se isplati alfa fiat 500l jeep Dacia jesenja ponuda. Saznajte koje zimske gume za vozilo je najpametnije odabrati.

Renault akcija zimske gume
Pri kupnji 4 zimske gume dobivate kupon za pogodnosti na odabrane. Pravog savjetnika potražite prije svega u testovima zimskih guma koji će uslijediti. Ci AKCIJA MEŠKO ZIMSKE GUME IN POLN TANK ZA 1, Murska Sobota Slovenija, kilometrov: 113542km, moč: 50 kW. PODVOZJE - zavorni sistem ABS - samodejna zapora diferenciala ASD - aluminijasta platišča - regul.


ZAŠTO JE POTREBNO NA AUTOMOBILU MIJENJATI ZIMSKE GUME? Time će cijene guma ostati na razumnoj razini, a kako bi postigli optimalnu. Ovaj vikend u Emmezeti je akcija - prilika za uštedu koja se ne propušta! Koja je vaša omiljena zimska destinacija? Nissan Note 1,2 Family AKCIJA 4 ZIMSKE GUME GRATIS. Nissan Qashqai 1,5 dCi 360° + stakleni krov AKCIJA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.