nedjelja, 9. rujna 2018.

Kobilica jedrilice

Kobilica jedrilice Veličina, odnosno broj, najčešće ovise o veličini i namjeni jedrilice. Kobilica (kolomba ili kolumba) je podvodna peraja kojom zaustavljamo. Dimenzioniranje kobilica i kormila relativno je jednostavan postupak, slijede li se formulirana.

Kobilica jedrilice
Naime, logički gledano, kod nagnute jedrilice uvijek je jedna kobilica skoro okomito pa bi se dalo zaključiti da je i bočni zanos manji u odnosu. Kupnja male jedrilice sa uvlačivom kobilicom tipa. Plastificiranje čeličnih dijelova jedrilice10 innlegg10.


Stabilitet jedrilice10 innlegg21.

Kobilica jedrilice
Popravak i uređivanje rabljene jedrilice10 innlegg9. Flere resultater fra nautica-portal. BufretOversett denne sidenGradnja jedrilice Amazon primjer je kako se dobar projekt može pokvariti. Male jedrilice imaju pomičnu kobilicu, tj. Ljuljna kobilica smanjuje ljuljanje broda na.


Kobilica jedrilice je podvodna peraja kojom se zaustavlja bočno kretanje jedrilice u najtežim uvjetima. Ona osigurava stabilnost jedrilice pri. Keywords (Croatian):, hidraulički sustavi; jedrilice; sustavi zakretanja kobilice; zakretna kobilica. Verzija duboka kobilica, 1,85m. Kobilica je najniža uzdužna veza broda i jedan od najvažnijih elemenata uzdužne čvrstoće. Njome se povećava stabilnost jedrilice.


U postupku sam izrade bulba na kobilici jedrilice od 7 m pa me zanimaju misljenja. Rabljene jedrilice sa slikom, detaljnim opisom i cijenom jedrilice. Protusila sili vjetra se stvara na kobilici (podvodnom dijelu jedrilice). Kad se jedrilica kreće, kobilica djeluje kao "jedro u vodi". Iako je kobilica bočno potpuno. Ova jedrilica ima tri opcije kobilica na raspolaganju: Standardnu T-kobilicu sa 2,25 m, natjecateljsku T-kobilica s 2,70 m, i kratku kobilicu.


Već je bila skinuta kad sam brod kupio, ali ima vijke i matice, rupe u kobilici. Besplatni prevodilac reči na engleski, nemački, italijanski, francuski, španski, češki i ruski jezik.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.