subota, 8. rujna 2018.

Petrol bih cijena goriva

Petrol bih cijena goriva Kad je cijena goriva na benzinskim pumpama u BiH iznosila oko 1. Krajina-petrola” Milovan Bajić, dodajući da oni ne. Petrol Vam nudi UNP(ukapljeni naftni plin) koji možete koristiti u.

Petrol bih cijena goriva
Hrvatskoj trguje proizvodima od nafte, naftnim. Glavne djelatnosti su trgovina na veliko i malo prodaja tekućim i plinovitim. Gazprom benzinske stanice predstavljaju novi premijum brend moderno opremljenih benzinskih stanica koje vam nude vrhunsko gorivo. Svakoga dana internetska stranica cijenegoriva.
Petrol bih cijena goriva
EUROSUPER 95 BS CLASS, Tifon, 9,76 kn.


Cijene goriva na benzinskim stanicama u Bosni i Hercegovini. Posljednje povećanje cijena goriva uslijedilo je prije mjesec, a vlasnici. BiH vrlo primjetne razlike u cijenama, zavisno od pumpe do pumpe. U sklopu benzinske stanice "Nestro Petrol" a. Srbije na BS „Naftachem Petrol“ kao i na teritoriji BiH na BS „Nestro. MOL je razvio Gold i Silver kartice koje Energopetrol izdaje svojim kupcima kako bi im omogučili sigurniji, ekonomičniji i praktičniji način kupovine goriva. Nestro petrol”, najveći naftni distributer u RS, kažu kako cijene sigurno. Ovo su najčešće cijene goriva za određenu kompaniju.


Petrol bih cijena goriva
Iz G–petrola, koji upravlja Gazpromovim pumpama u BiH potvrdili su za agenciju Patria da su cijene goriva na njihovim pumpama snižene. Veleprodaja i maloprodaja tekućih i plinskih goriva te srodnih proizvoda. Na prodaju dvije benzinske stanice i dio zemljišta "Petrol BH Oil Company". HIFA PETROL - Sa nama ste uvijek na dobitku. Znam da Nestro u RS nema dobro gorivo ponekad jer se ljudi žale na njih. Na Petrol rijeđe nailazim pa ne znam kako drže cijene. NIŽE CIJENE GORIVA ZA ČLANOVE NA HIFA BENZINSKIM PUMPAMA!


BiH, regiji i kontinentalnoj Evropi. I u BiH pad cijena nafte, litra goriva jeftinija za 5 pfeninga.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.