subota, 13. listopada 2018.

Aluminijski radijatori

Aluminijski radijatori Solar je aluminijski radijator nove generacije. Nova estetska linija radijatora Solar rezultat je pažljivog istraživanja želja kupaca. Naša ponuda se sastoji od različitih vrsti kvalitetnih aluminijskih radijatora po atraktivnim cijenama.

Aluminijski radijatori
Ime LIPOVICA u četrdeset godina postalo je sinonim kvalitete, trajnosti i pouzdanosti za aluminijske lijevane radijatore. Tvrka Global proizvodi aluminijske radijatore od 1971. Radijatori lipovica prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.


Prikaži, 12 proizvoda, 24 proizvoda, 32 proizvoda, 48 proizvoda.

Aluminijski radijatori
Lipovica SOLAR i ORION aluminijski radijatori + sva ostala oprema za centralno grijanje. U bogatoj ponudi radijatora pronađite lipovica SOLAR aluminisjke radijatore te podne i zidne priključke za radijatore. Mariterm doo sa zadovoljstvom želi predstaviti aluminijski radijator - model exclusivo, marke fondital. Fondital aluminijumski radijatori za centralno grijanje. U 35 godina proizvodnje aluminijskih radijatora u Aklimatu razvili su radijator tipa M koji se odlikuje izvrsnom emisijom topline i brzim prilagođavanjem prilikama.


Saznajte više o grijanju: aluminijski radijatori. Radijator ORION je najnovije dizajnersko i tehnološko rješenje u našem proizvodnom programu. Rezultat je novih tendencija na svjetskom tržištu koje. U posljednje vrijeme svjedoci smo dominacije pločastih radijatora nad aluminijskim.

Aluminijski radijatori
Prvenstveni razlog za to je znatno niža cijena. Radijator Orion je treća generacija u našoj proizvodnji i nastavlja tradiciju kvalitetu svojih prethodnika.


Izuzetnog dizajna, izrađen od aluminijske slitine koja. NOSAČ AL RADIJATORA, 0,78 €, 0,94 €. Grijna tijela od lijevanog željeza, sa specijalnim aluminijskim legurama (alu-lijevani radijatori) ili čelični, različitih ugradbenih visina i dubina, isporučuju se u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.