srijeda, 12. prosinca 2018.

Tečaj za vozača viličara zagreb

Tečaj za vozača viličara zagreb Pučko otvoreno učilište Zagreb, ustanova za obrazovanje, učenje i kulturu. Polaznicima nudimo programe obrazovanja. VOZAČ MOTORNOG VOZILA, prekvalifikacija, 4.

Tečaj za vozača viličara zagreb
Cjenik je donesen na temelju odluke Školskog odbora Škole za cestovni promet iz Zagreba od 29. Osposobljavanje za poslove rukovoditelja viličara i poličara. Pripremni tečajevi za polaganje stručnih ispita. Vukovara 68, Zagreb, s početkom prvog dana u 15 sati, a praktična nastava se održava na poligonu tvrtke.
Tečaj za vozača viličara zagreb
Zbog toga je program sastavljen od predmeta koji logičnim slijedom uvode polaznike u problematiku za upravljanje i rukovanje viličarima.


Učilište Lumen - ustanova za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Zagrebu, I. Rukovatelj radnim strojem može biti rukovatelj viličarom, rukovatelj. ADR i RID, viličar, ekonomist, vozač motornog vozila, njegovateljica, obrazovanje odraslih, usavršavanje. Razlikovati dijelove i sklopove viličara te objasniti njihove funkcije. Pregledati viličar prije puštanja u rad te ga pripremiti za rad. OSPOSOBLJAVANJE ZA RUKOVATELJE VILIČAROM UPIS U RADNU KNJIŽICU! Program osposobljavanja za rukovatelja viličarom. Strojarska cesta 20, Zagreb, Hrvatska - OIB: 14273924910 Upisan u registar.

Tečaj za vozača viličara zagreb
Ukoliko ste tehničar cestovnog prometa, a želite se kvalificirati za vozača, cijena je.


Za viličara, bagere, rovokopače i sl. Završili su fakultete, a sad upisuju tečajeve za kozmetičare ili vozače viličara. STUDIO: KNJIGE SU VJEČNE – Od Aleksandrije do Zagreba. Za polaznike koji nisu radili na poslovima vozača viljuškara i žele da se obuče Na praktičnoj obuci za viljuškaristu kandidati se obučavaju da. Stjecanje teoretskih znanja o namjeni i konstrukciji viličara; Svojstva dijelova, sklopova i nosećih sredstava; Karekteristike i ograničenja viličara; Stabilnost. NOVO - Centar za osposobljavanje vozača. Periodičke izobrazbe i tečaja Ubrzanih početnih kvalifikacija za vozače. Cvjetnom trgu u Zagrebu predstavljanje projekata iz područja zapošljavanja, obrazovanja i socijalnog uključivanja.


VOZAČA I OSOBA KOJE SUDJELUJU U PRIJEVOZU OPASNIH TVARI (ADR).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.