četvrtak, 30. lipnja 2016.

Ina antifriz al super cijena

Ina antifriz al super cijena Ina antifriz al super cijena Tekućina na osnovi etilenglikola i odgovarajućih aditiva za zaštitu rashladnog sustava motora od smrzavanja zimi i vrenja ljeti s izvanrednim svojstvima zaštite. INA - ALATI I STROJEVI AUTO OPREMA BOJE I LAKOVI ELEKTROMATERIJAL GRADITELJSTVO I. Napomena: cijena je iskazana u neto iznosu.

Ina antifriz al super cijena
Antifriz -100 crveni 5lit koncentrat (njem.). Cijene antifriza u toj akciji su promocijske, a zamjena se preporuča. Najbolje to vidiš iz cijene samog antifriza niti jedan proizvođač ti.
Ina antifriz al super cijena
Zanima Vas cijena za proizvod ANTIFRIZ KONCENTRAT? INA ANTIFRIZA biti će snižena za 10. Ako se mjeri areometrom tada treba mjeriti antifriz pri normalnoj temperaturi od.


Cijena jednog litra kvalitetnog antifriza je oko 7 KM! Ovaj katalog služi za općenitu upotrebu korisnicima INA-maziva te Ininim. Visokoučinkovito SHPD (Super High Performance Diesel) mineralno motorno ulje za podmazivanje. Ponuđena cijena formirana je u skladu sa svim odredbama iz Poziva za dostavu ponuda. Naziv proizvoda INA Super Max W Jedinica mjere kom kom lit lit lit kom kom lit lit.

Ina antifriz al super cijena
Ergo izbgejavait antifroz na lukoilu. CJENIK INA MAZIVA (ZA TRŽIŠTE REPUBLIKE HRVATSKE) S PRIMJENOM OD 10. A majstor koji mi održava aute već 12 god, mi je reka INA set zupčasog i. Vama je sigurno poznata činjenica da kvaliteta i cijena nikada nisu bila brača.


Ina antifriz "AL super" (u omjeru 2:1- za obalno područje)? Ne znam točnu cijenu, ali mi se čini da sam G12+ platio oko 80kn za bocu od 1,5 litre. G11 je onaj AL super a G12+ je BS super.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.