ponedjeljak, 11. srpnja 2016.

Imt novi traktori cijena

Imt novi traktori cijena Ovo je univerzalni traktor koji s odgovarajućim priključcima omogućava raznovrsnu. Traktor IMT 539 NOVI, Brčko, 19. IMT - Novi Beograd i IMR - Rakovica i svojim cenjenim kupcima pri.

Imt novi traktori cijena
Svaki drugi traktor u Hrvatskoj je IMT-ov, trajan i izdržljiv. Novi kapitalisti su trgovci, proizvodnja ovdje nije isplativa već 30 godina. Slazem se sa Vama da je bolji novi traktor, ali ne zbog udobne kabine jer ove kabine se.


Primer: ako kupite novi IMT 539 cena 9000.

Imt novi traktori cijena
Ovo je cenovnik IMT traktora i priključaka sa prošlogodišnjeg sajma u. U Res trejdu traktor 5070M sa prednjom hidraulikom i vratilom kosta od 34000. Najveća ponuda i najbolje cijene: imt traktor. Prodaje se anlaser za IMT-558 ispravan 850 kn Prodaje se traktor IMT-539 83. Novi i polovni traktori različitih proizvođača: Belarus, Case, Deutz, IMT, John Deere, Ferguson, New Holland, Rakovica, Torpedo. Kakve probleme možete imati kad kupite novi traktor, domaće proizvodnje, koji košta preko 10. Ukoliko vas zanimaju traktori, na Mascus online portalu su vam dostupne na.


Prodaja traktora i poljoprivrednih strojeva te najam istih. Landini, Renault, Same, New Holland, Case International, Fiat, IMT.

Imt novi traktori cijena
TRAKTOR JE U SUPER STANJU OSIM GUMA CIJENA JE 110000 KN PLUS PDV UTOVARIVAČ JE 25000 KN PLUS PDV. NOVI TRAKTOR JOHN DEERE 6115 M. Goldoni,Hittner,Huerlimann,Imt,John Deere,Kubota,Tps,Lamborghini,Landini. IMT je od danas započeo da izvozi traktore za Kazahstan. Branislav Ivković, predsednik skupštine IMT-a, nije mogao da ne sedne u novi 549 za.


Names of a million 25 most expensive domains of all time.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.