ponedjeljak, 19. prosinca 2016.

Pumpa za vodu na kardan

Pumpa za vodu na kardan Najveća ponuda i najbolje cijene: pumpe za navodnjavanje. Pumpe za vodu:ebara,Cadoppi,Pentax,Speroni,Faggiolati,Grundfos,Elektrokovina,Pedrollo,Abs,Calpeda,Lowara,Ksb,Wilo,Vogel,Flygt,Pleuger,Dab,Franklin. Emisija 597 - Spiralna pumpa za navodnjavanje Strahinje - Strajke.

Pumpa za vodu na kardan
Agregat za navodnjavanje pumpa rozenbauer. Pumpa za vodu ruček navodnjavanje za maline. Pumpa se pontira na kardan traktora , samousisna je bez. Kardanske pumpe sa power take-off overdrive u uljnoj kupci pogodne za sve vrste traktora, Koriste se uglavnom u poljoprivredi za navodnjavanja , irigacije i.
Pumpa za vodu na kardan
GARDENLAJN od 1000w i protokom vode od 4600litara na sat. Tiho radi a daje odlicne rezultate, pogodna za navodnjavanje.


Cisterne, pumpe, creva, prskalice i sistemi za zalivanje. Nova i polovna oprema za navodnjavanje zemljišta po povoljnim cenama. Traktorske (kardanske) pumpe dolaze kao 1,2, 3 ili 4-stepene. Mogu biti premljene kolicima, kardanom, usisnim i potisnim setom. Naše horizontalne osovinske pumpe i traktorske pumpe pokrivaju uobičajene pogonske snage za. Naše samousisne pumpe omogućuju pokretanje svih tipova centrifugalnih pumpi do najviših.


BBA automatska centrifugalna pumpa B300 - kardan.

Pumpa za vodu na kardan
Potapajuća pumpa za čistu vodu Sub 15001 AL-KO Model: 007280. Traktor IMT agregat za navodnjavanje sa dodatnim motorom. Traktor AGCO MASSEY FERGUSON TOPOVI CEVI PUMPE SVE NA JEDNO. Stranica 12- Motorne pumpe za navodnjavanje Mehanička radionica. SE SA SVAKOM PUMPOM DOBIJA ODGOVARAJUĆI KARDAN I NOSAČ PUMPE.


Traktorska kardanska jednostepena pumpa, pokreće su uz pomoć traktora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.