ponedjeljak, 11. srpnja 2016.

Kako izbijeliti zube sodom bikarbonom i limunom

Kako izbijeliti zube sodom bikarbonom i limunom Postoje mnogi načini da operete zube sodom bikarbonom, a mi vam donosimo neke od. Limun ima izvrsne sposobnosti za izbjeljivanje zubi. Donosimo vam nekoliko savjeta kako prirodno izbijeliti zube.

Kako izbijeliti zube sodom bikarbonom i limunom
Soda bikarbona izbjeljuje zube, jabučni ocat ubija neugodne bakterije. Održite svoje zube zdrave, a ako želite sami izbijeliti zube, slijedi nekoliko savjeta. Zube sam izbijelila sa sodom bikarbonom i limunom. Pranje zuba sodom bikarbonom bez aluminijuma će ojačati desni i.
Kako izbijeliti zube sodom bikarbonom i limunom
Poznati troše bogatstvo kako bi dobili biserno bele i sjajne zube. Potrebni sastojci: limun ili lajm, soda bikarbona i četkica za zube.


Soba bikarbona se može koristiti za uklanjanje mrlja s površine zubi, odnosno cakline. Zubi tada postaju bjelji i svjetliji. Postupak: -Supenu kašiku sode bikarbone staviti. Ovo povrće se već vjekovima koristi za njegu i izbjeljivanje zubi. Kod izbjeljivanja zubi imaj na umu da kiseline mogu oštetiti zubnu caklinu zato budi oprezna. Ako želite bez puno pripreme izbijeliti zube na prirodan način, jednostavno iskoristite koru narandže ili limun. Prilično su raširene i popularne takozvane prirodne tehnike izbjeljivanja zubi.


Kako izbijeliti zube sodom bikarbonom i limunom
Razumljivo je da jednokratno trljanje zubi jagodama ili limunom neće. Molim Bug da u idućem broju napiše kako izbijeliti zube. Ja sam nasao na net-u formulu u casu staviti sode bikarbone + limun isjecidit, izmiksati malo dok se ne zgusti zatim nanijeti i. Poznato je da limunska kiselina, koja se često koristi u kombinaciji sa sodom bikarbonom, u velikim količinama nagriza caklinu i da se stoga ne. Ni slučajno sa limunom, uništava zube, a neće ništa izbijeliti. Ako vam je neugodno zbog ne baš bijelih zuba, zbog kojih skrivate usta kad se. Za ovo će vam biti potrebna soda bikarbona i malo limuna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.