nedjelja, 10. srpnja 2016.

Najgori zatvorenici

Najgori zatvorenici U ovom su zatvoru su najbrojniji Bošnjaci, slijede Hrvati, Srbi, Romi i Albanci. Sudbina svakog od 795 zatvorenika priča je za sebe. ADX je zatvor u kojem završavaju najgori kriminalci, kojima dođe da se. Premlaćivanje i nehumani ljudski uvjeti tek su početak horora koji proživljavaju zatvorenici u zloglasnom sirijskom vojnom zatvoru Saydnaya. Pakao: Ovo su najgori zatvori na svijetu. Upravo zatvorenici ovog mjesta su mu i dali nadimak "giljotina na suhom" zbog velike stope.


Naime, procjenjuje se da je od oko 80 tisuća zatvorenika preživjelo njih oko tri posto.

Najgori zatvorenici
Neki su umrli od bolesti, iznemoglosti ili gladi, neke su. Najviše je robijaša osuđenih između pet i 20 godina zatvora, a njih 33 robija kaznu veću. Velik broj od više od 400 zatvorenika koliko ih se nalazi u ovom zatvoru provodi u maloj betonskoj ćeliji 23 sata dnevno. Amnesty International ustvrdio je kako je ovo najgori zatvor na svijetu dizajniran tako da u potpunosti dehumanizira zatvorenike. Provjerili smo kako je u hrvatskim zatvorima – Što zatvorenika očekuje iza rešetaka? Najbolji uvjeti u Lipovici, najgori u Remetincu.


Silovatelji i cinkaroši prolaze najgore”, priča o strogim pravilima po kojima. NAJGORI OD NAJGORIH Zastrašujući uvjeti u kojima žive ovi zločinci. Ovdje sigurno ne biste htjeli završiti: Zavirite u najgori američki zatvor.

Najgori zatvorenici
Zatvorenici moraju jesti, spavati i obavljati nuždu u svojim ćelijama. Bez tekuće pitke vode, s ukinutim satovima edukacije ili korisnih slobodnih aktivnosti, s epidemijom infektivnih bolesti i 400 zatvorenika. Najgori svjetski zatvor u Carandiru, koji je 2002. Tako zatvorenici moraju jesti, spavati i obavljati nuždu u svojim ćelijama. Ako ste se ikad pitali kako izgleda najgori zatvor na svijetu evo odgovora.


U ovom zatvoru u jednoj čeliji smješteno je čak 86 zatvorenika. Hrvatska nema kaznu doživotnog zatvora za one najgore od najgorih? Oni su najozloglašeniji hrvatski ubojice, članovi “prestižnog” kluba 40. Dalmatinci u Lepoglavi drže dilanje, a Zagrepčani kladionice. To su dva najjača klana u zatvoru i takva je podjela snaga. Svaki zatvorenik u Zabeli državu stoji 20 eura dnevno, pa nije teško izračunati da to godišnje, samo kad je taj zatvor u pitanju, stoji gotovo 10.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.