nedjelja, 10. srpnja 2016.

Orasi i med za srce

Orasi i med za srce Orah u kombinaciji s medom predstavlja izuzetan prirodni lijek čija se ljekovitost ne. Med i orasi su veoma dijelotvorni i kod ishemije srca. Odavno je poznato da je med najbolje sredstvo za uspavljivanje i da nam učvršćuje san. Svaka od komponenti ove blagotvorne mešavine, dakle i med i orasi. Ovaj eliksir pomaže kod bolesti grla, neurednoj probavi, slaboj cirkulaciji i razmjeni materija u organizmu. Preporučuje se i kod bolesti srca, bubrega i krvnih.


Kvinoja - bezglutenska žitarica koja regulira probavu i štiti srce. Irena, nisam ništa o tome čula niti čitala ali ja bih jela orah i med a ljusku. To je dosta velika količina, pa se. Drevni Rimljani koristili su orah i med u obredima plodnosti. Proklijala pšenica, limun, med, orasi i beli luk. AKTUELNO, ORAH ČUVA SRCE, Samo tri kašike orahovog ulja popravljaju stanje krvnih. SVETSKI BEAUTY TRIKOVI - MED, KOKOS I JOGURT Skriveni.


Med i cimet imaju ljekovita svojstva, koja, ukoliko se pomiješaju, daju lijek. Neka vam ove jeseni orasi obavezno budu pri ruci. Prava su riznica zdravlja, puna antioksidanata i hranljivih materija. Jedna od takvih sjajnih kombinacija je med i cimet. Radi li se zaista o revolucionarnom lijeku protiv raka pitali smo onkologinju, dr. Stoga se naročito preporučuje sportašima zbog energije i stimulacije srca, kod umora i iscrpljenosti. U narodnoj medicini poznato je da med pomaže kod. Kašika meda sa tri-četiri oraha ne samo da je izvanredan delikates, već i sredstvo protiv.


Kombinacija, odnosno mešavina meda i oraha, decenijama unazad predstavlja idealnu. U tim periodima dana, med i orasi imaju najbolju mogućnost iskorišćenja u organizmu. Normalni otkucaji srca u minuti pri mirovanju i naporu. Tagovi: Beli luk, Bolesti srca, Med, Narodna medicina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.