utorak, 12. srpnja 2016.

Punomoć za tehnički pregled vozila

Punomoć za tehnički pregled vozila Ovlašćenje i punomoć za registraciju vozila. Ako niste u mogućnosti sami odvesti vozilo na tehnički pregled, umjesto vas to. Stanica za tehnički pregled, osiguranje i servis vozila. Mogu li obaviti tehnički pregled i registraciju vozila izvan mjesta svog prebivališta? Također, prilikom tehničkog pregleda može se prihvatiti punomoć ovjerena. Da bi ste se Vašim vozilom uključili u promet na cestama, osim što vozilo mora biti tehnički ispravno,što se. Na tehničkom pregledu se provjerava ispravnost vozila, uređaja i opreme.


Punomoć za tehnički pregled vozila
Trebao bi punomoc koju moja zena potpisuje da ja mogu obaviti odjavu auta u. Vozilo mora biti tehnički ispravno i registrirano kako bi moglo uključiti u promet. Obavezan tehnički pregled vozila mora se obaviti svakih 12 mjeseci. STANICAMA ZA REDOVNI TEHNIČKI PREGLED VOZILA. Koji je ispravan oblik PUNOMOĆI za obavljanje tehničkog pregleda i registracije? Kontrolni list za obavljanje tehničkog pregleda vozila. Registraciju vozila u vlasništvu pravne ili fizičke osobe koja vozilo daje u leasing ili najam. Primjer službenog zapisnika o obavljenom EKO. U kojem se roku treba obaviti redovan tehnički pregled vozila?


Punomoć za tehnički pregled vozila
Registracija motornih vozila osnovni je preduvjet za njihovo sudjelovanje u prometu. Sva vozila svakih 12 mjeseci podliježu redovnom tehničkom pregledu. Postupak se obavlja u stanicama za tehnički pregled. Koliko je birokracija u HR u odnosu na motorna vozila jaka i sama sebi svrha. Za obavit tehnički pregled NE TREBAM NIKAKVU PUNOMOĆ! U punomoći stoji da može mojim motornim vozilom upravljati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.