petak, 5. svibnja 2017.

Elektronsko paljenje tomos shema

Elektronsko paljenje tomos shema Pa jel ima igdje sema kakva koja pase direkt na tomosa jel ugradjivo to ko ? CDI, elektronsko paljenje radi drukcije, bolje nego platinsko TCI. Vinski3:Ako želiš shemu tog sklopa,rado ću ti je poslati kao i.

Elektronsko paljenje tomos shema
U svemu tome učestvuje i CDI koji je u suštini elektronsko kolo. Inače shemu "bobine" (ustvari cdi modula s bobinom) imaš OVDJE. II▻tomos paljenja kompleti 15 slc apn bt atx a35 briggs bobina. Paljenje i Namotaji iz cijele Bosne i.
Elektronsko paljenje tomos shema
U kompletu: nosač, inox vijci, elektronike, kablovi, nastavci za svijećice, shema. V 80W paljenje sa zupčanikom, od motora tomos.


FRIZIRANJE TOMOSOVIH DVOTAKTNIH MOTORA. Magnetska sprava za paljenje motora, izvedena je sa vanjskim kalemom i elektronskim prekidačem. Pa imas za nju originalno elektronsko paljenje. Sad sam bio na Tomos forumu,pa si prouči ABRIS. Radi se o idealnom pomaku od 12mm,ima shema. Na bloku motora bi trebao pisati red paljenja, nešto u stilu 1-2-3 ili 2-3-1. Imt 506 takoreci i nema instalaciju sem magnetnog paljenja koje je klasicno.


Elektronsko paljenje tomos shema
Imam shemu za Tomos APN pa cu po toj shemi probat napraviti. Elektronsko paljenje APN 6V 17W TOMOS Posiljke saljem iskljucivo POST. Ja planiram nabaviti paljenje sa novijih tomosa, 12V 80W i probati sa njim. Frend ima stariju dt i staro elektronsko paljenje. To je najbolje tako napraviti (staviti elektronsko paljenje od tomosa), ali onda obavezno. Moze li neko u potpunosti da mi objasni ovo paljenje na tomosu,sve od pocetka i na koji nacin?


E, sad ako imaš elektronsko paljenje onda ima još nekih žica, ali sad se ne sećam ni koje su boje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.