nedjelja, 10. srpnja 2016.

Šećer akcija u konzumu

Šećer akcija u konzumu Spremljeno u privremenu memorijuSličnoŠto vam Kaufland katalog nudi na akciji pronađite niže u nastavku. Diamant Šećer kristal 1 kg 4,89 umjesto 5,65 kuna i brojne druge Kaufland akcije. Ovog vikenda potražite: – carsko meso neobrađeno Pik.

Šećer akcija u konzumu
Konzum akcija za početak tjedna do 1. Na akciji ponedjeljak - srijeda potražite Ledo savijače, lješnjak napolitanke, K Plus sirupe te Natur. Dat ću ga pčelama u obliku šećernog sirupa. U vrijeme proljetnog razvoja senjski teren je škrt, a klima varljiva, dočim zatopli i noći budu iznad.


Šećer akcija u konzumu
Ovog tjedna snizili smo cijene proizvoda: Ariel deterdženti za pranje rublja, Palmolive gelovi za tuširanje, piletina i brojnih drugih! Prijavi se na Obavijesti o akcijama, budi u tijeku s najnovijim popustima i uštedi pri kupnji! Akcija Franck Šećer u prahu 65396, 250gr - KM 0,95. Dakle treba mi 80 kg šećera za sok od bazge pa me zanima gdje je najeftiniji. Sol i hladna voda izvlače smrad, šećer vraća boju, a vinobran vraća. Nikako NE KUPUJTE juneće meso koje je danas u KONZUMU na akciji. U Intersparu je ovog vikenda na akciji šećer i kilogram stoji 4,89 kuna.


BAROMETAR SPENZE Kukumari na akciji duplo jeftiniji, pomadore. Akcija u Gorici: Dok mjerite tlak i šećer zabavljat će vas Danice.

Šećer akcija u konzumu
Svake srijede Kozmo samo za Vas donosi nove fantastične pogodnosti,akcije i sniženja. Tako je i šećer u Plodinama, Kauflandu i Lidlu bio po 3,79 kuna kilogram, a u. Euromilk, a u Billi Vindijin, koji je tad bio na akciji. Sve se više kupaca javlja s pritužbama na akcije i sniženja koje oglašavaju trgovine i trgovački centri. Stručnjaci tvrde: U šampon dodajte šećer!


Akcija mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka u Udruzi Suncokret U povodu Svjetskog dana šećerne bolesti, Udruga VG Dijabetičar će u prostoru Udruge. Stoga pozivamo sugrađane, koji su u mogućnosti, da se odazovu akciji te pomognu onima kojima je potrebno, donacijom brašna, ulja, šećera. Najveci izbor domaceg voca i povrca novo u ponudi super. ALPRO NAPITAK OD BADEMA original, bez šećera, 1l.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.