utorak, 23. kolovoza 2016.

Agregat endress

Agregat endress DarGrađevinska opremaEndress – agregati i pumpe za voduAgregati za struju. Akcija Endress agregati za struju snage od 2, 0 kW do 5,5 kW. Popust na benzinske monofazne i trofazne agregate za struju ESE 606 HS-GT, ESE 304 HA, ESE.

Agregat endress
Za povremeno korištenje preporučamo plavu hobi liniju Endress agregata za struju snage 2,5-5,5 kVA. To su prenosivi benzinski agregati sa sinkoniziranim. Agregat za struju prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Zagreb-Split-Zabok-Sesvete, servis Dostava.


Agregat endress
AGREGAT ESE 6000 BS ENDRESS ECOPOWER. ENDRESS-ovi višenamjenski agregati za varenje imaju monofaznu, trofaznu i struju za varenje. Zahvaljujući svojoj izvedbi pogodni su za varenje na terenu ili u. Endress je vodeći proizvođač generatora u Njemačkoj, ponosni smo na taj uspijeh. ENDRESS je renomirani njemački proizvođač agregata za struju, generatora te. Prilikom odabira ne zaboravite uzeti u obzir vrstu motora s kojim je agregat opremljen jer ovi sa. Da bi se mogla odrediti snaga agregata treba točno znati: koliko žarulja i koje snage, koliko troši TV i koliko troši hladnjak.


Ventil slavina pipica goriva M10 kineski agregati 850w.

Agregat endress
Cijena: (Poštarina nije u cijeni) 2. Rabljeni agregat Endress s motorom Briggs & Stratton 5HP. Motor se gasi, ali generator je ispravan. Kontaktirajte direktno prodavca Endress agregati. Kliknite na sliku ili brend modela za više detalja. Dimenzija proizvoda, dubina, 526 mm. Ponuda "agregat endress" je arhivirana.


CMI agregat 4 takta, 2kW 27000 din 21. Einhell agregati za struju 4kw Besplatna dostava 34. Proizvodnja i prodaja radne zaštitne i vatrogasne opreme, vatrogasni aparati i hidrantska oprema. Agregat benzinski,na kotacima,Endress 3000 BS-V,jacine 4,1 kw,snage 5,5 PS,cetverotaktni,ispravan,odrzavan. Mi smo za klupske potrebe kupili u Pevecu Endress i imamo samo najbolje komentare o njemu. Agregaty prądotwórcze ENDRESS – LIDER W BRANŻY.


Agregat endress (agregat prądotwórczy): przenośny, stacjonarny, na podwoziu oraz rolniczy.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.