subota, 13. kolovoza 2016.

Knjižica vozila 2014

Knjižica vozila 2014 Postoji li mogućnost kupnje tog vozila i prebacivanja papira bez knjižice vozila na. Sukladno Direktivama EU, knjižica vozila je ukinuta te nije nužna za prijenos prava vlasništva, nego prometna dozvola kao dokaz vlasništva. Prva registracija; Produženje registracije; Odjava vozila; Promjena vlasnika; Ustupanje.

Knjižica vozila 2014
Izgubljena knjizica vozila Automobili. Jel vadio tko kad novu knjizicu vozila i koji je postupak? Gdje vam je prometna i knjižica vozila? Počelo izdavanje novih prometnih dozvola i ukidanje knjižica vozilaemedjimurje.


Knjižica vozila 2014
BufretLignendeOversett denne siden25. Zbog usklađivanja s Direktivama Europske unije, uvedena je i izmjena obrasca prometne dozvole, dok se ujedno ukinulo izdavanje knjižice. Nakon što stanica za tehnički pregled vozila obavi pregled i popuni prometnu dozvolu, knjižicu vozila te registracijski list, vlasnik vozila se treba. RAD NA određeno vrijeme ubuduće će moći trajati i duže od tri godine, knjižice vozila odlaze u povijest. Izmjenama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, koje je danas predložila Vlada, ukida se knjižica vozila, a kao dokaz vlasništva ostaje. A zbog prestanka izdavanja knjižice vozila (koje niti u većini zemalja EU ne postoje) mijenjaju se i izgled i oblik prometne dozvole. Mediteranski sajam - od eko vozila do namještaja!


Tehnički pravilnik za auto slalom i kronometar, 2014. Knjižice natjecateljskog vozila za disciplinu.

Knjižica vozila 2014
Međunarodnog sportskog pravilnika FIA za 2014. No – osnovna naknada za pojedinu vrstu vozila (u daljnjem tekstu: jedinična naknada). Zamjena oštećene ili popunjene kunske štedne knjižice. Opomena za obnavljanje polica osiguranja i dostavljanja knjižica vozila.


NABAVA I KORIŠTENJE SLUŽBENIH VOZILA U 2014. Prema očitovanju načelnika Sektora za tehničku potporu, nadzorna knjižica vozila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.