subota, 20. kolovoza 2016.

Kondicijska vožnja osijek

Kondicijska vožnja osijek Imate vozačku dozvolu, ali nemate iskustva ili niste dugo vozili? U autoškoli START možete obnoviti svoje znanje, praktično i teorijsko. Jedini uvjet za kondicijsku vožnju je da posjedujete važeću vozačku dozvolu.

Kondicijska vožnja osijek
Cijena kondicijskog sata je prema cjeniku autoškole Junior. Na kondicijskoj vožnji vozite jedan nastavni sat od 45 minuta ili jedan blok sat od 90 minuta. Prema nekim procjenama, auto škole u Osijeku imaju od 20 do 40% više. A kategoriju ili nisu dugo vozili i dođu na kondicijsku vožnju.


Kondicijska vožnja osijek
Ja sam odradila nešto kondicijske vožnje i strah mi je nestao. Kondiciona vožnja, ovaj program je individualni i potpuno se prilagođava Vašim. Iz pojedinih autoškola napominju kako će nekoliko sati kondicijske vožnje biti dovoljno onima koji su malo nesigurni u sebe i svoje vozačke. Kondicijska vožnja je za one koji posjeduju vozačku dozvolu, a nisu dugo. Ohrabrite se i uvježbajte u društvu iskusnih instruktora. Autoškola Trend iz centra Zagreba ima super ponudu za tebe!


KONDICIJSKA VOŽNJA je vožnja za vozače koji već imaju položenu autoškolu i valjanu vozačku dozvolu, ali iz raznih razloga žele utvrditi svoje znanje! Ako Vam je potrebna dodatna vožnja. Auto škola za A, A1 i B kategorije, obuka novih vozača i kondicijska vožnja, termin predavanja po dogovoru, najniža propisana cijena obuke. Posjedujete vozačku dozvolu, ali duže vrijeme niste vozili ili osjećate se nesigurni u pojedinim situacijama u prometu? Uzmite nekoliko sati trening vožnje i moći. Usavršite svoje vozne vještine uz profesionalne instruktore iz autoškole EUROPA!


Program prilagođen polazniku kondicijskog treninga vožnje, nakon autoškole i uspješno dobivene vozačke dozvole, omogućuje daljnju edukaciju putem. Sve ovisi o pojedinačnoj kondiciji i spretnosti. Osijek,180816 Adrenalinski park Zlatna greda. Osijek - Bilje - Kopačevo - Kopački rit - Podunavlje - Kozjak. Anić i Luka Marin, u nazočnosti kondicijskog trenera Marina Vučka. Search for: Home » Category archives "Osijek" (Page 502).


Stranica 7-Otpor prema vožnji automobila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.