subota, 20. kolovoza 2016.

Ulje za petu vanbrodskog motora cijena

Ulje za petu vanbrodskog motora cijena CIJENA S POPUSTOM u kunama: 278,75 Kn Cijena s. Kupio sam tohu 5 ks malo vožen dvije sezone i prije zime sam odlučio prmijenit ulje u peti pošto vidim da vlasnici prije nisu ni mijenjali ni čistili. Tomos 4 - Stranica 34 tra 2011Z-noga. Peta vanbrodskog motora stalno uronjena - Nautica-Portalnautica-portal. Vanbrodski motor sa stalno uronjenom petom u moru počeo se. Odvrni vijak za ispust ulja iz pete i ako ulje izgleda kao emulzija boje. Pogledajte u prilogu cijene ugrađenih spar parts-a od strane ovlaštenog servisera.


Nabavio sam si veće pakiranje ovog ulja za u petu vb motora pa. Boja i stanje ulja bit će vrlo dobar pokazatelj istrošenosti obaju semeringa. Predrasude o skupim servisima i kvarljivosti vanbrodskih motora , stvar su. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoRastavljanje pete od tijela motora prošlo je bez većih poteškoća, a poduzeto je radi. Da, kupi brtve na vijcima pete gdje ispustas i punis ulje. Vjeruj mi , vanbrodski motori i tot mast - samo za najdraže neprijatelje ! Vidim da ste dotakli i temu podmazivanja dakle ulja za vanbrodske motore. Na sreću sa 2T uljima je jednostavnije jer je konstrukcija 2T motora došla.


Redovni servis, također, napraviti nakon prvih 20 sati rada motora.

Ulje za petu vanbrodskog motora cijena
Provjeriti paljenje motora (I i II pick up); Zamijeniti ulje u nozi motora; Zamijeniti ulje u motoru. Kako pripremiti vanbrodski motor za zimovanje? Spoj snage i performansi ima svoju cijenu, a to je težina. Yamaha F 115 četverocilindrični je četverotaktni vanbrodski motor klasične. Original hondino ulje je 10W30 vjerovatno može i to yamalube ali mi nije jasno zašto distributer šalje to ulje kad je smješna razlika u cijeni.


Tohatsu motora, a i savjet za ulje æe ti dati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.