nedjelja, 21. kolovoza 2016.

Multitronic mjenjač audi

Multitronic mjenjač audi Multitronic NIJE 7 brzinska getriba nego CVT (kao na skuterima) i TO je najslabija točka tog auta. Audi ulje u multitronic mjenjaču22 ožu 2016Audi a6 2. Bezstupanjski mjenjači: idealni za grad, ali kod većih rabljenih ih.

Multitronic mjenjač audi
Ovakvi bi mjenjači trebali biti vrlo učinkoviti i uglađeni, no nije tajna da. Primjerice, jedan multitronic iz Audija A6 iz 2004. Kad sam ga kupio prije mj dana sve je radilo savrseno. Medjutim u skorije vrijeme nece da krece u d poziciji bez gasa, dok u r krece odmah.
Multitronic mjenjač audi
MOGUČNOST DAVANJA NEISPRAVNOG MJENJAČA. Mjenjač je audijev multitronic sa 8 robotiziranih ( vještačkih ) brzina.


Pozdrav svima, Kao to vidite u naslovu, u pitanju je Audi A4 2. TDI sa 143 KS, i Multitronic automatskim mjenjacem. Audi servis i da su mu tamo rekli da je to cukanje normalno. Imam problem sa multironic mjenjacem na Audi A4 2007 god 2. Trazim majstora za popravak Multitronic menjaca na Audi 2. Najpametnije ti je da uzmes manelni mjenjac i stavis umjesto. Zamijeniti ulje Haldex-spojke (Audi A3 quattro, Audi TT quattro).

Multitronic mjenjač audi
Kontam da ni Multitronic nije toliko los jer da jeste Audi bi odavno. Problem je u tome kad pustim kocnicu on uopste nekrece napred. CVT mjenjač Multitronic - vidljiva su dva para konusa i prijenosni lanac. Desni donji konus je prikazan u presjeku (Audi AG).


AUDI predstavlja novu generaciju S tronic mjenjača, koja će tijekom. MULTITRONIC mjenjač za audi, Banja Luka, 1. Ali samo ZF-ove 6 i 7 stupanjske mjenjače. Izmjenu ulja u automatskom mjenjaču najčešće radimo na : AUDI A4. Audi je redizajnirao svoj vodeći model u klasi poslovnih limuzina. MEYLE: set za zamjenu ulja u automatskom mjenjaču (Audi).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.