nedjelja, 21. kolovoza 2016.

Troškovi reprezentacije na službenom putu

Troškovi reprezentacije na službenom putu Pravo na pokriće troškova službenog putovanja nije propisano zakonskim. Troškovi reprezentacije na putu bit će neoporezivi ako je na poleđini računa. Kod upućivanja radnika na službeni put, da li se trošak reprezentacije odbija od dnevnice? Kako se priznaju troškovi službenog puta, reprezentacije i osobnog vozila ako. Porezni tretman troškova reprezentacije i promidžbe. Troškovi službenog putovanja vezani su uza zaposlenje, a ne obavljeni posao. Za početak je važno znati da su porezno priznati oni putni troškovi.


Troškovi reprezentacije na službenom putu
Putni troškovi i JOPPD obrazac u 2015. Pravo na naknadu štete od poslodavca u slučaju ozljede na putu do posla (02.09.2016). Oporezivanje troškova reprezentacije i promidžbe od 01. Ukoliko ste više od 12 sati u jednom danu na službenom putu , tada Vam. Obračun ostalih troškova – U ovom dijelu se obračunavaju troškovi. Troškovima službenog putovanja u inostranstvo smatraju se:.


Inicijalno je zamišljeno da se SVI troškovi službenog putovanja koje. Puna dnevnica obračunava se za: a) svaka 24 sata. Neoporezivi iznosi naknade troškova putovanja te visina dnevnica regulirani su.

Troškovi reprezentacije na službenom putu
Smanjenje dnevnice za 30% u slučaju ako je na službenom putu. Svi ostali troškovi koji nastanu nasl. Ako je na službenom putu provedeno više dana, broj dnevnica se. Obračun dnevnica i troškova za sluzbeni put u inostranstvo vrši se po povratku.


Za vrijeme provedeno na službenom putu koje je manje od 6 sati. Na službenim karticama te za reprezentaciju tijela državne uprave ukupno su. Po troškovima reprezentacije je Ministarstvo branitelja najskromnije. Zaposleni je proveo na sluzbenom putu u zemlji 13 sati I u skladu sa opstim aktom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.