petak, 19. kolovoza 2016.

Zamjena akumulatora golf 5

Zamjena akumulatora golf 5 Zamjena akumulatora golf 5 TDI (85kW), pa me zanima dal mogu očekivati kakve. Vukojevac, SK-ZG; Ime:Dino Sever; Auto:Golf III TDI GT.

Zamjena akumulatora golf 5
Učitao korisnik VehicleVidzHere is a quick video explaining what I done to change the battery on my VW MK 5 140 GT TDI GOLF.
Zamjena akumulatora golf 5
GTI-u sam zamijenio akumulator i nakon zamjene,auto ne daje nikakve znakove života. Nešto prazni akumulator9 sij 2013Koji akumulator?
Zamjena akumulatora golf 5
Motorsport vijestiSpremljeno u privremenu memorijuSlično19.
Zamjena akumulatora golf 5
Akumulator je naprava koja se koristi u automobilima, a služi kao spremnik energije.


ISKORISTITE 5% POPUSTA NA SVE METLICE BRISAČA. Znaci, kad krehneš auto napon na akumulatoru 13,5 V a ako je manji. Volkswagen originalni akumulatori posebno su dizajnirani kako bi zadovoljili zahtjeve. A stavis punjac 12V na kleme, i skidas onda akumulator. A vec sam opisao kako se moze uraditi zamjena akumulatora sa produznim kablovima i drugim akumulatorom, to je najispravniji. Otkrivamo najčešće kvarove: Volkswagen Golf V.

Zamjena akumulatora golf 5
Prije nekog vremena kupio sam Golfa 5,međutim slab mi je akumulator,a što se naročito da osjetiti na ovim velikim hladnoćama.


Ako mjerač pokazuje manje od 11 volti, akumulator treba zamijeniti.

Zamjena akumulatora golf 5
Najčešći uzrok nemogućnosti pokretanja auta zimi, prema. Zatim spojite jedan kraj produžnog kabela (crne boje) s negativnim (-) polom ispražnjenog akumulatora, a drugi kraj ovog kabela za blok. Preporučuje se zamjena pumpe rashladne tekućine nakon zamjene remena. Prije odspajanja kabela akumulatora, provjerite zaštitni kod audio sustava. Auto je kupljen nov u ovlastenom VW salonu po cijeni od 22. Imam golfa v tdi 2005 i problem kada auto palim cuje se nekakav udar koji nitko. Auto je prije toga bio na zamjeni ulja i svih filtera.


U vožnji mi se upalila lampica od akumulatora, svijetlila je skoro pola dana. Kad je pravo vrijeme za zamjenu akumulatora?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.