petak, 19. kolovoza 2016.

Cijena armaturnog željeza po kg

Cijena armaturnog željeza po kg ARMATURNE MREŽE Q : Dimenzija mreže 6000x2150 mm. Zna netko kako se sada krecu cijene armaturnog željeza? U troškovniku piše obračun po kg ugrađenog čelika.

Cijena armaturnog željeza po kg
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoUpotreba i primjena betonskog željeza (ČBR-a), jednako kao i upotreba čeličnih armaturnih mreža, usko je vezana uz. Artikli iz kategorije (n) aramaturne mreže, rebrasto željezo - Građevinski materijal. Nudimo Vam veliki izbor armaturnih mreža Q i R tipova, standardnih dimenzija 6,00x2,15 metara. Na skladištu je uvijek 15 vrsta mreža , te armaturne šipke.
Cijena armaturnog željeza po kg
Imam ja u dvorištu jednu zahrđalu R armaturnu mrežu, dođi i vozi.


Najveća ponuda materijala za građenje u Slavoniji i Baranji. Nastojat ćemo i ubuduće ćiniti sve kako bi ostali prepoznatljivi po korektnom i profesionalnom. Težina za 1 metar betonskog željeza. RA, GA - ravne šipke 12m, 06 S kg 5,10 6,38. Nipošto nemojte prepustiti arhitektu da vam projektira kuću po svom nahođenju. Pa je na kraju ispalo da treba 5200 kg željeza.


Navedena cijena je za gotovinsko plaæanje. Kriterij za odabir ponude je najniža cijena ponude koja zadovoljava uvjete iz.

Cijena armaturnog željeza po kg
Savijanje i postava betonskog željeza mora se izvesti prema armaturnim nacrtima u skladu sa. Obračun po kg ugrađenog betonskog željeza. Obostrano nosive (tip Q) i uzdužno nosive (tip R) armaturne mreže. Proizvod se pakuje u vreće od 40 kg.


Nabavka,sječenje,savijanje i ugradnja armaturnog željeza prema nacrtima iz projekta. Rešetka od betonskog željeza f 16 mm, l=720 mm. Kada je u pitanju kretanje cijena građevinskih materijala, februar je bio prilično miran mjesec. Armaturna mreža se trenutno nudi po cijeni od 1096.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.