petak, 23. rujna 2016.

Citroen c elysee akcija

Citroen c elysee akcija Citroen c elysee akcija Citroën C-Elysée koristi cjelokupno znanje i iskustvo marke CITROËN. Osmišljen je ponajprije kako bi ispunio očekivanja međunarodnog tržišta.

Citroen c elysee akcija
Rabljena Citroen C-Elysee vozila: prodaja Citroen C-Elysee auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa. CITROEN C-ELYSEE MEDVEŠČAK BlueHDi 100 BVM - AKCIJA. II▻Citroen C-Elysee MEDVEŠČAK BlueHDi 100 BVM klima, Godište: 2016.
Citroen c elysee akcija
Citroën i Hokejaši KHL Medveščak nastavljaju uspješnu sportsku priču. Razlika u cijeni od 5000 kuna u odnosu na benzinca velika je prednost za dizelski C-Elysée. Spemili smo za Vas odličnu ponudu za Citroen C-Elysee s dvije varijante motora, Citroen C-Elysee Blue HDi 100, Te Citroen C-Eylsee Pure Tech 82 po fantastičnim cijenama.


Glavni adut Citroena C-Elysee je početna cijena od samo 83. Prtljažnik od 508 litara je među najvećima. Kompaktna limuzina dužine 4,43 metra proizvodi se u Španjolskoj i ima. Radi se o modelu C-Élysée francuskog Citroëna koji svojim. Novi Citroën C3 s posebnom ponudom financiranja u siječnju Akcije!

Citroen c elysee akcija
Home; citroen-c-elysee-akcija-medvescak-rijeka.


CITROËN C-ELYSÉE Francuski stil i dobra cijena. Nađite sve rabljene automobile, motorcikle, kombije, kamione i prikolice za prodaju iz tisuća web stranica u. Zainteresiran sam za kupnju Citroena C-elysee Medveščak vti72 pa molim nekoga od stručnjaka da prokomentira motor 1. Zbog velikog interesa kupaca, Citroën je odlučio produžiti prodajnu akciju “Reciklirajte i Profitirajte“ do kraja ožujka. Citroen C4 Cactus, u verziji Shine, sa benzincem PureTech 82, može da se kupi na. Model C-Elysée, sa Confort paketom i istim PureTech 82. U prodajnoj akciji sudjeluju Citroën C3 i C-Elysée.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.