subota, 24. rujna 2016.

Kalkulator goriva

Kalkulator goriva Kalkulator obavlja izračun potrošnje i cijene goriva. Potrošeno goriva, cenu goriva u dinarima po litri. Aplikacija koja sluzi za izracun prosjecne potrosnje goriva na 100 kilometara. Izracunavanje prosecne potrosnje goriva. Jedino sto je potrebno je unijeti broj prijedenih kilometara i iznos utocenih litara. TERA kalkulator ilustruje kalkulaciju (za ceo vozni park i za godinu dana):. MOBILNOSTI, aktivnostima i fazama projekta. Troškova za gorivo,; Finansijske uštede u troškovima goriva pod uslovom da se.


Presao sam 628 kilometara i potrosio 38 litara goriva. Koliko iznosi prosecna potrosnja mog auta na 100 kolometara. Izračun potrošnje goriva - uz pregled aktualnih cijena goriva na crpkama Izračun. DPD kalkulator za izračun volumetričke težine pomoći će vam da na brz i jednostavan način provjerite jesu li vaši paketi. Kalkulacija cena pretpostavlja da vozilo troši 7 litara goriva na 100 km. Naš kalkulator troškova vožnje automatski izračunava i smanjenje emisije CO2, što. Razdaljina između gradova,destinacije. Израчунавање дистанце путовања колима и пешице у Београда.


Potrošnja goriva kalkulator računa koliko će koštati gorivo za putovanje, koliko će iznositi cena po kilometru i koliko je potrebno litara goriva za putovanje. Cijena goriva za BIHAMK-ove članove 0. Molimo vas da u formular unesete tražene informacije i nakon. Uključujući kraći rok izvršenja prijevoza i manju potrošnju goriva. Interaktivni planer putovanja koji vam daje upute za vožnju te prikazuje troškove goriva i mjesta koja biste mogli posjetiti putem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.