nedjelja, 25. rujna 2016.

Motori za krilna vrata

Motori za krilna vrata Za krilna dvorišna vrata do 2m, te varijante sa velikim stupovima i laganim strukturama, idealno za jednokrilna pješačka vrata. Za otvaranje krilnih dvorišnih vrata najbolji izbor su motori renomiranih. AMICO je motor za dvorišna krilna vrata do dužine 2,2 m po krilu, a motori se postavljaju s unutarnje strane stupova.

Motori za krilna vrata
Prilikom izbora motora za krilna vrata potrebno je analizirati parametre težina vrata (krila); dužina vrata (krila); Nosivi stup vratnog krila (beton ili cijev); Prostor. Nice motori za krilna dvorišna vrata s garancijom i savjetovanjem na području cijele Hrvatske! Motorizacija dvorišnih; kliznih i krilnih vrata. U ponudi imamo više vrsta motora za motorizaciju garažnih, dvorišnih ili kliznih vrata marke BFT, Nice ili Beninca.


Motori za krilna vrata
Content filed under the MOTOR ZA KRILNA VRATA category. Automatika za krilna dvorišna vrata. Spajanje na 220 V, ili potpuno bez elektro priključka - rad na. Dijelovi za vrata će učiniti Vaš dom ugodnijim i sigurnijmi. Tvrtka Tridom u ponudi nudi širok raspon pogona za krilna i klizna balkonska vrata - kako za nove tako. Asortimanom motoreduktora za krilna dvorišna vrata tvrtke Came bilo kakva ideja o udobnosti stanovanja postaje automatska. Jak elektromehanički motor za krilna kolna vrata sa sigurnom BiSecur bežičnom tehnologijom i daljinskim upravljačem HS 5 BS crne mat boje; Za dvokrilna.


Ugrađuje se na sve vrste dvorišnih vrata: krilna, klizna i zaokretna. Znanje i iskustvo tvrtke dovelo je do razvoja kompletnog asortimana pouzdanih motora za široki raspon tipova instalacija.

Motori za krilna vrata
Die-cast aluminijski okvir; inox poluga; Singl verzija i za lijevu i desnu stranu; Praktična deblokada motora; 24V verzija za intenzivno korištenje; 400 verzija za. Vaših kliznih dvorišnih vrata, stojimo Vam na raspolaganju. Nalazite se ovdje: Home Proizvodi Ostali proizvodi CAME - motori za klizna i krilna vrata. Zaštitna i radna odjeća, obuća i oprema; CAME - motori za klizna i. Od najpoznatijeg talijanskog proizvođaća automatike , stiže nam i nova gama motora za klizna vrata - LIFE predstavlja motore Acer.


Motor Ferni do 4 m po krilu FERNI je specijalno dizajniran za krilna vrata postavljena na velike stupove. Zahvaljujući prijenosnoj polugi , Ferni jednostavno i. Motor za klizna vrata P KIT Mover 5. Motori za garažna i industrijska sekcionalna vrata.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.