petak, 23. rujna 2016.

Najjeftiniji terenci

Najjeftiniji terenci Mnogi vozači vole povišene automobile. Shvatili su to i proizvođači te je sve više modela koji barem nalikuju na terence. Najjeftinija Panda odličan je izbor za probijanje uskim cestama i putevima, mali Jimny je praktično nezaustavljiv, a sirovi terenac Mahindra.

Najjeftiniji terenci
Pročešljali smo ponudu i izvukli pet pristupačnih modela koji su ipak dostojni naziva "terenskog vozila". Dacia Duster najjeftiniji SUV na tržištu. S lakoćom gazi tamo gdje svi drugi terenci zapinju. AMG raketa za 2,78 milijuna kn - na domaćem tržištu novih auta nudi se švedski stol pogodnosti, akcija i.
Najjeftiniji terenci
Izuzetak je Lada Niva, posljednji mohikanac među terencima, kojem.


Nema sumnje, najjeftiniji automobil na hrvatskom tržištu, bez obzira o. Sandero daje najviše centimetara lima i opreme za uloženi novac. Korando je najjeftiniji dizelski SUV uvjerljivih mogućnosti, niske potrošnje. KM (najjeftinija varijanta), računaj na izmjene. G class,mislim da je i on isto jedan od najboljih terenaca. Slabiji, 2,4-litreni benzinac stoji 218. Ovako, trebam pomoc, u vezi odabira SUV-a, terenca za posao i privatno. Pa smo odlucili da prvenstveno zelimo terenca , no u obzir dolaze i drugi.


Najjeftiniji terenci
Mercedes ML 270“ nalazi se za najmanje 8. Samo tjedan dana nakon lansiranja na Ženevskom sajmu. Koji terenac po vama najmanje troši, a može u njega da stanu 3-4 osobe ? Neki savet za terenac, ne mora najjeftiniji, ali ne moze biti ni mnogo skup tipa G klasa ili slicno. Odaberite kategoriju vozila prema Vašim potrebama: ručni mjenjač, automatski mjenjač, luksuzna vozila, terenci, teretna vozila, 5+ putnika, kabriolet. Mali oglasi: slika + cijena + detaljan opis KIA automobila. Rabljena KIA vozila: prodaja KIA auta iz cijele Hrvatske. Interesantan je i podatak da među prvih pet najjeftinijih automobila s pogonom 4x4 čak su tri Suzukija, uz Vitaru terenac Jimny i crossover SX4. Ljubitelji terenaca modernim modelima ove klase najčešće zameraju.


Oba su modela bila zastupljena, najjeftiniji terenci na tržištu sredinom osamdesetih. O vitrinama ne znam apsolutno ništa, nemam pojma kada.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.