petak, 30. rujna 2016.

Popravak kardana

Popravak kardana UNI-CARDAN (ISO 9001, ISO 14001) vršimo izradu i popravak svih vrsta kardanskih vratila centriranjem i balansiranjem. U proizvodnji i servisu kardanskih vratila naš naglasak je prije svega na izmjenama pojedinih komponenti kardana a ako popravak nije moguć u mogućnosti. Ovako,zanima me dali netko kod nas uređuje ,popravlja,servisira kardane?

Popravak kardana
Proizvodnja kardana za poljoprivredu. Problem je u zubima,odnosno uzubljenju na sredini kardana. BAKERREN (Nizozemska) i FKL (Srbija). Uz proizvodnju kardana vršimo i usluge strojne.
Popravak kardana
Stranica 6- Popravak kardana WALTERSCHEID Mehanička radionica.


Bavimo se remontom i balansiranjem kardana (pojedinacno i u sklopu) - POGLEDAJTE VIDEO, produzavanjem i skracivanjem kardana, zamjenom krstova. Osim toga, pri njima se lako mogu kupiti pojedini dijelovi ili odnesti kardan na popravak. KRIŽ KARDANA 22,0X54,9 TOMO VINKOVIĆ TOPROL. POPRAVAK KARDANA, KOVINOTOKARSKO-METALSKI OBRT KARDAN-SPOJ, vl. Remont i proizvodnja svih vrsta kardanskih vratila. KARDAN SERVIS, RALJA, VUKA KARADŽIĆA 10. Servis kardanskog vratila u roku od pola sata.


Osnovna delatnost servisa MIKRON je servisiranje kardanskih vratila koja imaju primenu u poljoprivredi.

Popravak kardana
Opis proizvoda: Dijelovi pogona : inverteri,transportne trake,vodilice za šire komade,cilindri,brojači pomaka,križevi kardana. Starom Čiču kod Velike Gorice usko je specijalizirana tvrtka za proizvodnju spona, krajnika i kardana za osobni i teretni program. Kardan servis - Mandić Inđija Remont kardana za sve tipove vozila i mašina. KARDAN SPOJ OBRT : SERVIS, POPRAVAK I PROIZVODNJA KARDANA, ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA, PRESEKA. U okviru naše firme, na raspolaganju Vam stoji i servis za poljoprivredne kardane.


Oprema kojom raspolažemo, širok asortiman rezervnih. Napomena: Ukoliko želite promjeniti, nadopuniti podatke "FILIPEC UNI - KARDAN d. ZA PROIZVODNJU KARDANSKIH OSOVINA, SERVIS I TRGOVINU". SRBOAUTO Beograd, Teretna vozila, servis i delovi Beograd. Zahtevi za kardanska vratila sa aspekta kvaliteta. Jedinstveno na tržištu, izrada i remont kardanskih vratila od originalnih Nemačkih delova.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.