nedjelja, 9. listopada 2016.

Koeficijent plaće prema stručnoj spremi

Koeficijent plaće prema stručnoj spremi Prijedlog početnih koeficijenata po stručnoj spremi i njihov udjel u prosječnoj bruto plaći u. Pregled visine plaća prema nekim kolektivnim ugovorima. Plaću službenika i namještenika čini umnožak koeficijenta složenosti.

Koeficijent plaće prema stručnoj spremi
Ovisno o stručnoj spremi, radna mjesta službenika i namještenika utvrđuju se kao:. Radna mjesta, Prema Uredbi Vlade RH od 1. VSS učitelj defektolog–savjetnik, 1. Kolika je minimalna plaća za isplatu obzirom na stručnu spremu?
Koeficijent plaće prema stručnoj spremi
Tablica: Najniža mjesečna bruto plaća prema skupini složenosti posla. Da li poslodavac mora sukladno s tim povećati i osnovicu plaće ili ne? One ostale osnovice (tipa koeficijent prema stručnoj spremi) koje su.


Jedinstveni nazivi radnih mjesta i koeficijenti složenosti poslova u javnim službama su:. Zakon o plaćama u javnim službama pročišćeni tekst zakona. Vrijednosti koeficijenata radnih mjesta utvrđuje uredbom Vlada. Plaće u državnim i javnim službama Posao i karijera. Naravno, ima i javnih službi koje se fer i kvalitetno odnose prema. Koeficijenti u bolnicama i tumačenje novog KU3 sij 2014Određivanje plaća prema minimalnoj a ne prosječnoj plaći?

Koeficijent plaće prema stručnoj spremi
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPlaće, naknade i prijevoz zaposlenika – pitanja iz prakse…. Napomena: Pravo na uvećanje plaće od 8% ne pripada radnicima koji imaju stupanj magistra stečen prema sada važećim.


Koji su njihovi koeficijenti za obračun plaće? Prema uredbi o plaćama propisana je stručna sprema za određeni. Zakona, plaću službenika i namještenika čini umnožak koeficijenta. Uvećanje plaće isplaćuje se prema planu, a konačno se obračunava prema. Obračun se obavlja prema odredbama ovog Pravilnika. Prema prijedlogu SSSH, minimalna bi plaća od 1. Izračun minimalnog iznosa plaće propisan je Zakonom o. Objavljene su visine osnovica za minimalnu plaću i prosječnu plaću za potrebe.


Također se objavljuju i iznosi posebnih osnovica za obračun doprinosa za 2016.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.