nedjelja, 9. listopada 2016.

Upalit auto na guranje

Upalit auto na guranje Paljenje na guranje - kako startovati automobil na guranje ili popularno: Kako upaliti automobil "na guranje"? Na domaćim putevima se nažalost nalazi sve više. Obrnuto, na dieselima nije preporucljivo paliti auto na guranje.

Upalit auto na guranje
Kada se treba auto upaliti "na guranje", postoje određena pravila. Treba znati dali motor u glavi motora ima zupčasti remen ili lanac. Zima je več debelo tu pa se desi da auto ne može upaliti. Ako si nečeš sjebat auto pravilno se spaja ovak + pol na + polPassat B3 problem sa paljenjem!


Upalit auto na guranje
KORISNA INFORMACIJA: Evo kako pokrenuti automobil "na gurku. Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu8. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas. Evo zanimljiv način kako upaliti auto bez potrebe vučne službe ili poznatog „guranja“! Jeste li se ikada pitali kako pokrenuti automobil nakon što vam se isprazni. Mi smo u Donmovinskom ratu na istu foru upalili jedan RENAULT 11 i. Mrtvi" automobil možete i pogurati, ali samo u krajnjoj nuždi. Guranjem se mogu bez problema upaliti automobili koji umjesto remena.


Ima li ąanse auto s automatskim mjenjačem upaliti na guranje ili je to neizvedivo?

Upalit auto na guranje
Na guranje upali iz prve 3 puta sam ga vozio na servis i automehanicar kaze evo ga. Posto nismo imali kablove upalio sam ga na guranac. To jedino ak se zašpural unaprijed, a palio auto u rikvercu. Ako pak crkne tako da nema uopće napona onda guranje ne pomaže - neće upaliti. Mora biti napona da proradi špula start releja jer bez njega. Kad auto neće upaliti, prva pomoć je - drugi auto s punim akumulatorom.


Ali, ako drugog auta nema u blizini, možete pokušati guranjem. Ponovite postupak i opet ništa, automobil ne reaguje, motor neće da se. Pre svega, proverite da li uopšte ima struje u akumulatoru tako što ćete upaliti. Nije preporučljivo i zato izbegavati paljenje vozila na guranje, ako.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.