subota, 19. studenoga 2016.

Dhmz bjelovar 3 dana

Dhmz bjelovar 3 dana Isto tako određuju i znak vremena koje će prevladavati pojedinog dana na. Danas (ned): -3°C, sutra (pon): -4°C, prekosutra (uto): 4°C. Sedmodnevna prognoza vremena s DHMZ-a također koristi ECMWF model. Najviša dnevna većinom od -3 do 3, a na Jadranu od 8 do 13 °C. Bjelovar, današnja vremenska prognoza - po satima. Vrijeme prošlog tjedna, jučer, danas, vrijeme sutra, slijedeća tri dana, 2 tjedna. Play za animiranu prognozu kiše u naredna 3 dana.


HR Vrijeme je aplikacija koja na jednostavan način prikazuje trenutne vremenske prilike i prognozu za dvadesetak gradova na području Hrvatske. Zbog snijega koji je ovih dana osim Like i Gorskog kotara zabijelio. Izvor: DHMZ Na jučerašnji dan rodio se veliki hrvatski znanstvenik Andrija. Ciklona koja se proteklih dana zadržavala nad Tirenskim morem donijela je. Popis podataka i proizvoda koji idu u međunarodnu razmjenu. Temperatura: -7°; Vlažnost: 93%; Tlak: 1030 hPa.


U drugom dijelu dana sa zapada jače naoblačenje uz kišu uglavnom na sjevernom Jadranu te snijeg u Gorskom…. Vremenska prognoza za sljedeća tri dana. U 3 dana provedene su akcije generatorima, kada je potrošeno 1. Pod zimskom opremom za vozila najveće dopuštene mase do 3,5t podrazumijevaju se zimske gume (M+S) na svim kotačima ili ljetne gume s najmanjom. Jutros se živa u termometru na službenoj DHMZ meteorloškoj postaji Split. Još je u 3 dana u veljači ledene 1956. Zagreb — vremenska prognoza za danas i sljedeća 3 dana. Datum, Prijepodne, Poslijepodne, Noć.


C; promjenjivo oblačno s maglom; a0. U petak nas, prema prognozi DHMZ-a, očekuje prolazno djelomice. Sjećam se dana kad bi ti ismijavanje maloljetnog sina predsjednika. U idućih nekoliko dana možemo očekivati pogoršanje vremena, i temperature.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.