četvrtak, 15. prosinca 2016.

Auto kuća lorena split

Auto kuća lorena split Ponudu rabljenih auta i motora u Auto kući Lorena Split pogledajte na našoj web stranici lorena. Pripremite se za ljeto u Auto kući Lorena! Servis i punjenje auto klime već od 199 kuna.

Auto kuća lorena split
Promjena motornog ulja i ostale tekućine za. Ponuda rabljenih vozila u Splitu s više od 20 godina iskustva. Uz prodaju rabljenih vozila, nudimo i usluge servisiranja automobila svih marki te vršimo sve.


Osim ponude povoljnih i kvalitetnih rabljenih vozila i auto-dijelova, nudimo.

Auto kuća lorena split
Sve se to da ispolirati ali to ti samo ukazuje na to da je auto bio korišten. Kupio sam u Splitu u salonu rabljenih "Lorena" punto 1. Poslovni subjekti, trgovine, poslovnice, prodajna mjesta za djelatnost Auto salon, Auto prodaja, Rabljena vozila, kvart Lovret, grad Split. ODRŽAVANJE AUTO KLIMA I UGRADNJA XENONA. Rabljena OPEL vozila povoljne cijene, prodaja OPEL rabljenih automobila sa garancijom. AUTOMOBILI (72) MOTOCIKLI (4) GOSPODARSKA VOZILA (2). Najveća ponuda OPEL rabljenih vozila Zagreb, Split i Rijeka. Pregledajte ponudu rabljenih automobila u auto kući Lorena u Splitu!


Na istoj adresi možete servisirati Vaše vozilo i nabaviti originalne Mercedes-Benz rezervne dijelove u ovlaštenom servisu – Autokuća Vrdoljak.

Auto kuća lorena split
Novi auto centar izložbenog prostora 1980 m2. Susjed ne znam gdje si radio ali auto kuca Lorena ti to naradi najbolje i najpovoljnije. Automobil je u odličnom stanju, garažiran,s velikim paketom opreme,izvrsno. Uglavnom, po meni je to bas kazneno dijelo. Zagreba koji je navodno taj auto jucer kupio. Auto kuća Lorena - Split - Auto servis i prodaja rabljenih vozila.


Lopar smještaj: apartmani, studio apartmani, sobe, kuće za odmor. Krku koji je mostom povezan sa kopnom i samo 35km udaljen od auto-ceste Zagreb – Rijeka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.