utorak, 27. prosinca 2016.

Gumeno armirano crijevo za vodu

Gumeno armirano crijevo za vodu Fleksibilna crijeva (PVC i gumena) PVC fleksibilna crijeva, ojačana poliesterskim. Gumena crijeva otporna abraziju, ozon,ulje i paru koja primjenu nalaze u industriji, građevini, poljoprivredi i slično. Gumena fleksibilna crijeva isporučujemo i u armiranim varijantama.

Gumeno armirano crijevo za vodu
U ponudi su cijevi za transport različitih medija kao što su voda, zrak, kemikalije, benzin. Cijevi su armirane platnima i čeličnom spiralom, obostrano mekani. Gumena usisna crijeva za otpadne vode, naftu, kemikalije i kiseline, morsku vodu i. Gumeno crijevo Premium, Jamstvo tvrtke Gardena, Hose Length, Burst pressure.
Gumeno armirano crijevo za vodu
CIJEVI ZA VODU– ULJE I NAFTNE DERIVATE– KEMIJSKU INDUSTRIJU - ABRAZIVNE MEDIJE. Vulkanizacija Pasarić ima veliku ulogu kao proizvođač gumenih armiranih cijevi u Hrvatskoj.


Usisno crijeva za vozila—čistač ulica. Prozirno crno-zeleno crijevo za vodu Smaragd. Liquid discharge and water delivery hose pvc. Vatrogasno crijevo (bijelo) mogućnost isporuke po narudžbi. Crijevo pvc armirano za vodu d15mm, 18,00. Osim izrade gotovih cijevi za krajnjeg korisnika tvrtka se bavi i prodajom gumenih, metalnih i PVC cijevi u metraži za sve namjene.


Višenamensko, elastično gumeno crevo za transport vode i blažih hemikalija pod pritiskom ili pod vakumom.

Gumeno armirano crijevo za vodu
Spojnice za gumena i tekstilna creva. GUMENA CREVA ZA VODU su izrađena od gume i ojačana su platnom. Tomos s usisnom korpom, Creva za vodu. PVC creva armirana poliesterskim nitima. Creva spiralno armirana sa tvdim PVC-om tankozidna i spiralno armirana sa tvdim PVC-om debelozidna.


Alkaten kabal za vodu crijevo kablovi. Cijev PVC prozirna; Cijev PVC dvobojna; Cijev PVC armirana - bojana; Cijev. Gumeno-armirane cijevi hladnjaka za poljoprivredne strojeve, teretna vozila, cisterne. Armirana Inox 3mm 150 bara;450oC ; DN 125, KOM, 20. Gumeno armirano crijevo za vodu O 15 mm, M, 100. PVC plastike čelične žice armirano crijevo za industrijske cijevi hidrauličke puštanje vode. Gumeni vodovodnih cijevi Gumena cijev za vodu.


U ponudi su fleksibilna gumena crijeva sa vrlo širokim područjem primjene u industriji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.