utorak, 27. prosinca 2016.

Zubna proteza cijena

Zubna proteza cijena Cijene zubnih proteza jako variraju ovisno o vrsti proteze i materijalu od kojeg su izrađene. Proteza za zube se izrađuje za pacijente koji su izgubili sve prirodne zube. U ponudi za vas imamo potpune i djelomične zubne proteze po povoljnim cijenama.

Zubna proteza cijena
Zubne proteze: totalne i parcijalne 066-678-559. Najpovoljnija i najkvalitetnija izrada zubnih proteza (totalnih i parcijalnih). Ugradnja zubnih implantata IMPLANT DIRECT350€450€.


Zubna totalna akrilatna proteza270€.

Zubna proteza cijena
Fiksna proteza (samoligirajuce bravice) po vilici700€. Cijene zubne proteze su iste bez obzira radi li se o potpunoj ili djelomičnoj protezi. Imam 58 g u mirovini sam i pola zubi su mi otišli u k. Naziv usluge Cijena-Privatno   Stomatlološki funkcijskoanalitički  pregled i konzultacije 200,00. Kiretaža zubnih vratova i poliranje korijena - po kvadrantu, 400,00. Djelomična proteza gornja (zubotehn. lab.). Zahvaljujući modernoj tehnologiji i dentalnoj medicini, zubne proteze se vrlo lako. Stomatologija i estetika Cjenik stomatoloških usluga zubna proteza cijena.


Nudimo povoljne cijene za stomatološke usluge: DIJAGNOSTIKA RVG.

Zubna proteza cijena
Potpuna proteza nadomješta nedostatak zuba i tkiva kod potpune bezubosti. Da li možda tko zna koja je cijena proteze? Privremena proteza - jedan zub. Wironit mobilna djelomična proteza će nadoknaditi izgubljene zube straga. Cjenik obavljanja zahvata u našoj ordinaciji: izbjeljivanje zubi cijena, pjeskarenje zubi, zubni implantati cijena, ljuskice za zube cijena i ostale cijene. Totalna proteza, parcijalna akrilatna proteza, parcijalna skeletirana ili Wisil proteza, žabica, su sve pojmovi koji se odnose na, u narodu poznatije, veštačke zube.


Cijena bijelih i amalgamskih ispuna znatno se razlikuje, ne samo po.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.