četvrtak, 29. prosinca 2016.

Iphone 5 nece da se puni

Iphone 5 nece da se puni Današnji trik nekima obećava rješenje. Saznajte kako puniti iOS uređaj i zatražiti pomoć kada se pojavi problem. Spremljeno u privremenu memorijuSlično26.

Iphone 5 nece da se puni
Ne znate što ne radi i želite saznati? Dok je ugasen,ne prikazuje mi da se puni,ali kad ga upalim,vidim da se. Ili vaš telefon neće da se puni kada je nakačen na punjač, ili se puni veoma sporo. To koliko su ovakvi problemi često dokazuje činjenica da smo ih lično.


Iphone 5 nece da se puni
Ponekad se dešava da telefon neće da se puni, iako on može normalno da radi. Appleovih foruma podrške na kojima se vlasnici spomenutih uređaja žale zašto se oni neće puniti. Telefon ili tablet uopšte ne reaguje na punjač. Nece da se puni odjednom, ima 2-3 dana punim ga i iskljucim punjac, nakon 5-6 min vratim on nece da puni, nakon. Inače se puni nešto duže od toga no ova funkcionalnost ga ne puni dvaput brže. Nažalost, vjerojatno se ne ponašete prema njemu baš onako kako bi trebali. Maksimalno punite ili maksimalno praznite baterije.


Znači, ako je netko puni 4x dnevno, tj. Doma na 220 nece da puni preko njezinog.

Iphone 5 nece da se puni
Kad je na punjacu ili kad se puni preko usb-a prikazuje bateriju sa munjom i jednu crvenu crtu na kraju baterije i to tako stalno stoji. Ovo se očito ne događa svakodnevno, no ipak smo povremeno. A ja sam isprobao, al nisam ostao oduševljen, prvo zato jer treba valjda 5 sati da se mob napuni. E sada nemam original punjac i kad god ga punim cini mi se kao da ne puni pravilno bateriju i da je tu problem,mozda gresim.


Ako ste se ikad pitali zašto vaš telefon odjednom neće da se pokrene, znajte da niste jedini.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.