četvrtak, 29. prosinca 2016.

Usisavač za dubinsko pranje auta

Usisavač za dubinsko pranje auta Osim dubinskog pranja automobila, takođe nudimo uslugu klasičnog pranja spolja i iznutra, usisavanje. Za pranje i čišćenje iz cijele Bosne i Hercegovine. Profesionalno dubinsko pranje auta - AUTO KORK.

Usisavač za dubinsko pranje auta
Prodaja strojeva za pranje i čišćenje u oglasima sa slikama i cijenama strojeva i alata. STARMIX usisavač ISP ARDL 1635 EWS iPulse - 1600W - 35lit. Usisavači za dubinsko suho usisavanje opremljeni su sa motornom glavom koja podlogu vibrira i tako podiže čestice prašine. Josipa Broza Tita 26, Podgorica, Crna Gora.
Usisavač za dubinsko pranje auta
Usisivač za dubinsko pranje Karcher SE 4002 slika 1 36990.


Usisivac za dubinsko pranje poznate Nemacke marke Thomas compact 20. Moj način- Kao prvo, za kvalitetno kemijsko - dubinsko čišćenje unutrašnjosti vozila je. Pastu na onu rukavicu za pranje auta i deri. Mašina za dubinsko pranje nameštaja i vozila, nova, 2 god. Perionica,pranje Dušeka stolica automobila. Sumnjaju da ce zbog godista auta(97) lepak popustiti u kontaktu sa vodom. Ja se stvarno ne razumem oko tog dubinskog pranja. Clean Service - dubinsko pranje kirby, dubinsko ciscenje kirby, namestaja, mebla, stofa, Kirbi,Kirbijem,Beograd,Karcher,Usisavanje Grinja,Tepiha,Automobila.


Usisavač za dubinsko pranje auta
Kemijsko čišćenje auta je dubinsko pranje unutrašnjosti automobila odnosno tapeciranih materijala. DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA podrazumeva mnogo više od samo usisavanja unutrašnjosti vozila! To zapravo predstavlja složen proces u kojem se. Samo 2-3 sata ti treba oko auta da izvadis sedista, da ih vratis. Uživanje u pranju prozora WV Classic je prvi usisivač za prozore na svetu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.