srijeda, 7. prosinca 2016.

Kako napuniti telefon preko usb

Kako napuniti telefon preko usb Dobro je, prilikom punjenja pametnih mobitela preko računara, osloboditi sve ostale USB ulaze, kako bi vukli što manje energije, dok se puni. Svima se može dogoditi da je baterija slaba i na izmaku energije, a da sa sobom nemate punjač. Ukoliko je potrebno telefon što brže napuniti, najbolje ga je potpuno.

Kako napuniti telefon preko usb
Ukoliko telefon možete da punite jedino preko USB kabla, postoji. Pogledajte kako da napunite svoj telefon pomoću drugog telefona putem kabla! Ukoliko ne znate kako izgleda USB OTG i čemu on služi pogledajte na. Spomenuti utori ne pružaju dovoljno snage za napuniti mobitel odgovarajućom brzinom, stoga nema previše smisla u hitnim slučajevima puniti mobitel preko.
Kako napuniti telefon preko usb
Doduše, USB Type-C bi ovo trebao promijeniti, ali to ćemo još.


Ako je proizvodjac predvideo da se telefon puni preko USB-a, onda mu. Evo kako da napunite svoj telefon pomoću telefona svog prijatelja. Tako da sto se mene tiche nikad punjenje preko usb punjaca osim u. Nemojte puniti telefon u blizini vode ili u pretjerano toplim ili vlažnim. Ne koristite svoj telefon dok se puni" ili "ne ostavljajte telefon da se puni. USB na laptopu nego preko originalnog. Smem li da punim telefon sa punjačem napona 5. Ima li mogucnost da punim mobitel preko racunara,preko usb-a.


Kako napuniti telefon preko usb
Kako mislite da se jebeno napuni baterija ako nije isti prikljucak za usb i za punjac? Međutim, pri spajanju tableta s usb kablom na komp baterijica na tabletu je prekrižena i imam. Kako za prvu silu puniti tablet preko kompa? Trebaš znati raspored pinova punjača i baterije, jasno. Ako se baterija mogla puniti preko USB-a (nisi rekao koja je u pitanju) onda si na konju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.