srijeda, 7. prosinca 2016.

Lajtung za kočnice

Lajtung za kočnice Uspio sam uništiti lajtung kočnice na Vectri A dok sam pripremo trule. Izrađujemo metalne cijevi kočnica sa atestom marke Wurth. LH 0192 PREDNJA FLEKSIBILNA CIJEV KOČNICA VOLKSWAGEN CADDY 96.

Lajtung za kočnice
Puce mi lajtung-cijev od kocnica blizu razdjelnika nazad na alfi 33 sta s cim i dali se moze lotati ili slicno scim to srediti. Curi ulje od kočnica20 objava6 ožu 2009tvrda papučica kočnice20 objava1 pro 2008Više rezultata za alfisti. Spremljeno u privremenu memorijuSlično. Zanima me da li je netko mijenjao metalni lajtung kočnica od glavnog kočionog cilindra prema kotaču?


Lajtung za kočnice
CRIJEVA KOČIONA - Dobrodošli u Mali Kraj doo Webshop! Kada pritisnemo papučicu kočnice, tu silu prenosi tekućina i ona djeluje na klip koji se nalazi u glavnom kočnom cilindru. Pozdrav Metalni lajtunzi prednjih kocnica su mi gadno korodirali na nekim mjestima i vjerujem da nece jos dugo. Krenete li na tehnički pregled vozila, a pritom ne prođete na pregledu zbog korodiranih (zahrđalih) cjevovoda kočnica (tzv. "lajtunga"), imajte. Sjecam da je netko na forumu radio lajtunge, ali nemogu naci temu, trebao bih preporuku za neku firmu koja se sa time bavi, Npr. Ja sam par puta radio jedan te isti lajtung i jednom ga platio 130 drugi put. Mehanika »; Kočnice »; Izrada kočionih crijeva (lajtunga). LAJTUNG PREDNJE KOČNICE ZA KINESKE SKUTERE-2.


Scenic 1 1999-2003, lajtung kočnice, novi,orginal, Zagreb, 90kn.

Lajtung za kočnice
Ako se nitko nije javio za puž,eto mene u društvu "puževa". Otišla kilometar sajla I shebala puž,sva sreća pa nije nabu. Znači, kao u naslovu, trebam puž brzinomjera i lajtung prednje kočnice. Ne znam kamo točno stavit post pa eto. Ako tecnost za kocnice je staro, treba da ga zamijenis jer. Oni si ti zašarafljeni u glavi kočioni, i iz njih ide lajtung na zadnje kočnice.


Netko je rekao od vas da nije pametno stavljeti racing lajtung na straznju kocnicu. Kako je meni objasnjeno prihvat tog lajtunga i glavnog crijeva nije isti jer lajtung za stojadina ima konus a ficin ne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.