utorak, 27. prosinca 2016.

Kako pravilno puniti bateriju

Kako pravilno puniti bateriju Istraživanje pruža uvid kako produljiti vijek trajanja baterije koristeći pravilne metode punjenja, što znači da vaš uređaj može provesti više. Kako ispravno puniti baterije na mobitelima? Saznajte kako funkcionira baterija na pametnom telefonu te kako ju pravilno napuniti. U ovom vodiču objasnit ćemo vam kako pravilno puniti bateriju mobitela i smije li se ona nadopunjavati. Oko toga kako puniti bateiju vode se. Većina pametnih telefona može prepoznati kad im je baterija puna i obustaviti punjenje. Ipak, nije dobro puniti mobitel cijele noći, svaku noć.


Kako pravilno puniti bateriju
U početku razvoja mobitela i smartfona, dok su ih pokretale baterije na. Držite mobilni telefon na punjaču celu noć? Ukoliko su odgovori potvrdni, trebalo bi da. Iako mnogi prodavači kod prodaje mobitela savjetuju kupcimada nakon šrvog pražanjenja ostave mobitel na punjaču 12 ili višesati prava je. Pametni telefoni i baterije veza su koja je neraskidiva, ali i koja čini toliko glavobolje svim korisnicima i proizvođačima. Mnogi korisnici se brinu da će punjenje mobitela malo po malo tijekom dana oštetiti bateriju, piše ThisIsInsider. Trebam pomoć s punjenjem Li-ion baterije na mobitelu.


Kako je pravilno, kako bi se baterija trebala puniti? Baterija se od proizvođača ne šalje do kraja napunjena.

Kako pravilno puniti bateriju
Jednom na mjesec do dva (odnosno jednom na svakih cca 30 djelomičnih punjenja) bateriju je. Vijek trajanja baterije" vrijeme je rada uređaja prije no što ga treba napuniti. Sve punjive baterije mogu se puniti ograničen broj puta te će ih s vremenom trebati servisirati. Ako primijetiš da učestalije puniš uređaj, možda je vrijeme za. Stručnjaci tvrde da bateriju svog mobitela ne trebate puniti do kraja ukoliko želite da ona traje duže.


Proizvodjači baterija kažu da bi bateriju trebalo puniti 10 do 12 sati prilikom. Dakle, da bi se litijum-jonska baterija pravilno formirala, dovoljno je samo napuniti. Ciklusom se može smatrati i obrnut redoslijed, punjenje pa pražnjenje. Saznajte što učiniti ako se baterija ne puni, ako se puni sporo ili se. Pravilno punjenje baterije, formiranje baterije, kako puniti bateriju. S sve većim ekranima, brojnim funkcijama i aplikacijama vlasnicima pametnih telefona isto tako predstavlja i sve veći problem odgovor na. Litijum-jonske baterije u smartfonima su osetljive na sopstvene verzije stresa. Dan proveden u pravljenju fotografija, razmeni poruka na raznim.


Li-Ion baterije se kao i olovni akumulatori.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.