utorak, 27. prosinca 2016.

Nosači za kupaonski radijator

Nosači za kupaonski radijator Radijatorske konzole i pričvrsnice, radijatorske konzole, radijatorske nogice, pribor za montažu radijatora. RADIJATORI - kupaonski, pločasti, Lipovica. Nosač kupaoničkog cjevastog radijatora LUX.

Nosači za kupaonski radijator
Početna Proizvodi Sanitarije KUPAONSKA. DRŽAČ RUČNIKA S NOSAČEM - krom; 60x22x13. Radijatori prodaja Nosači za zid, komplet (4 kom.) Uvjeti prodaje.


Viking radijatori - vaš profil i narudžbe.

Nosači za kupaonski radijator
Prodaja radijatora u oglasima sa slikama i cijenama radijatora. Terma solar nosači za 1 kom V-Plus ravni krov. Nosač peškira za kupaonski radijator, Visoko, 9 KM, Univerzalni nosač za peškire koji se postavlja na kupaonski radijator. Dopadljiv dizajn cjevastih radijatora idealno se uklapa u kupaonske i kuhinjske prostorije. BEHA podni nosači PF 240 omogućavaju pretvaranje bilo kojeg BEHA P ili L radijatora u samostojeći radijator.


Iznimno brza i jednostavna montaža na klik. Podni nosači za P i L radijatore omogučavaju pretvaranje bilo kojeg BEHA P ili L radijatora u samostoječi radijator. Materijal koji je koristi u proizvodnji radijatora je aluminijska legura sa mogućnošću potpune.

Nosači za kupaonski radijator
Komplet podesivih nosača: sadrži 2 podesiva nosača po. Provjerite koje smo proizvode iz kategorije Kupaonski radijatori pripremili za vas u Abrakadabra. Postavljanje u kupaonice ili smočnice (kupaonski radijator).


Nagib radijatora preko nosača omogućuje jednostavan pristup za čišćenje stražnje strane. Uz to ovi radijatori se mogu po želji dodatno opremiti montažnim nosačem za sušenje ručnika i električnim grijačem. Maksimalna radna temperatura je 95C. Grijanje na lijep načinkupaonski radijatori imaju više funkcija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.