srijeda, 14. prosinca 2016.

Ovlašteni energetski certifikatori popis

Ovlašteni energetski certifikatori popis Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević obišao je danas gradilište. Drugi je projekt vezan uz fizičku provedbu obnove (fasada, podova, krova, prozora i sl.). Objava natječaja za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada.

Ovlašteni energetski certifikatori popis
Fond je odobrio sredstva za sufinanciranje programa u 180 jedinica lokalne i. U njih 166 sredstva su dostupna za zamjenu stolarije, toplinsku izolaciju i obnovu fasade te povećanje. Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo natječaj; 18. Raspisan novi natječaj za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada.
Ovlašteni energetski certifikatori popis
Energetska obnova u Hrvatskoj – obnove fasade i stolarije.


Natječaji za sufinanciranje obnove fasada obiteljskih kuća biti će objavljeni. Problemi koji su pratili energetsku obnovu zgrada uz sufinanciranje od. Neki od prijavljenih javili su se i za sufinanciranje više mjera. Zbog velikog interesa za obnovu fasada Fond za energetsku. Subvencija će obuhvaćati zamjenu vanjske stolarije, fasade, instalacija peći i. Navedeni broj raspoređen je tako da se u svakoj županiji može sufinancirati. Objavljen javni poziv za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada. Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za sufinanciranje programa zaštite.

Ovlašteni energetski certifikatori popis
U odnosu na prijašnje natječaje, ovaj puta sufinanciranje i Europskog.


Korisnici potpore za sufinanciranje troškova poduzetnika za stručno osposobljavanje. Projektna dokumentacija sufinancira se u iznosu od 85 posto, a uključuje. Fasade, projektiranje i geodetske usluge. Maksimalni iznosi sufinanciranja za pojedine mjere:. Razlika od dosadašnjih natječaja najveća je u iznosu sufinanciranja. Sufinanciranje se kretalo od 40% do čak 80% i upravo je stoga na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.