subota, 24. prosinca 2016.

Porez na auto kod kupnje

Porez na auto kod kupnje Porez na auto kod kupnje Porez na auto kod kupnje Posebni porez na stjecanje rabljenih motornih vozila u Republici Hrvatskoj. Kvragu i država i zbunjena službenica u Poreznoj upravi, i Citroen AX 1. Ukoliko ste kupili rabljeni automobil velika je šansa da morate platiti i posebni.

Porez na auto kod kupnje
Porez na auto kod kupnje
Katalog Centra za vozila Hrvatske, koji ne zna za aute. ISTRAŽUJEMO: KAKO POREZNA kamatari kupce rabljenih.
Porez na auto kod kupnje
Porez na auto kod kupnje
Prosječan auto star preko 12 godina, a starijih od 10 nema u Katalogu CVH. Porez na automobile plaćat će se prilikom registracije. Nove trošarine na motorna vozila neće potaknuti kupnju novih, nego uvoz.


Od Nove godine uvode se promjene u plaćanju poreza na auto. Kupnja automobila nije uvijek jednostavan posao, pogotovo ako ste se. Zanima me zna li netko koliko bi me koštao porez za auto. LX 2002 god, 28 000kn, 76 kw, 1600 cm? Kupnja polovnog vozila od pravne osobe21 svi 2014Kupoprodaja vozila, prijenos vlasništva, porez - Q&A - Stranica 26.

Porez na auto kod kupnje
Porez na auto kod kupnje
Porez na auto kod kupnje
Spremljeno u privremenu memorijuSlično5. Saznajte koje su vaše porezne obveze kao stjecatelja rabljenih vozila iz drugih zemalja članica EU. Središnji državni portal - Porezne obveze pri kupnji rabljenih vozila iz.


Ovim se Zakonom uređuje plaćanje posebnog poreza na motorna vozila (u daljnjem tekstu: posebni porez) namijenjena za. Porezna uprava masovno stavlja zabilježbe na automobile građana koji nisu platili svoja dugovanja. Mnoge od njih već su prodali na javnim. Kalkulator iznosa posebnog poreza na uvoz rabljenih automobila iz Europske unije. Izracun poreza kod kupnje rabljenog vozila iz EU. Planiram kupiti karambolirano vozilo (motocikl), zanima me kakav ugovor, potvrdu moram dostaviti poreznoj upravi prilikom. Porezna prijava se može podnijeti niže navedenim carinskim uredima u kojima se također možete informirati o provedbi postupka:. Ovaj porez plaća se ukoliko je vozilo kupljeno od fizičke osobe (po ugovoru) ili je.


Prvi dio je porez na vrijednost vozila, a drugi na emisiju CO2 koji se dijeli na dizelske i. Njemačka je prije svega sigurna i pouzdana zemlja za kupnju automobila. Naslovnica; Kupnja rabljenog vozila. Novčana davanja ovise o vrsti kupnje; 1. RH - plaća se trošarina i PDV (i eventualno carina). Ako kupujes auto od poduzeca npr: d.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.