četvrtak, 15. prosinca 2016.

Rase malih pasa

Rase malih pasa Aljaski malamut spada u grupu: Špic tip i primitivni tip psa. Spada u grupu: Gonič, tragač po krvi i srodne rase. Ukoliko ste odlučili nabaviti psa, a nemate baš iskustva s.

Rase malih pasa
Na spomen psa u stanu većina će pomisliti na dlake po namještaju, odjeći pa čak i u tanjuru. No, ako niste znali postoje brojne pasmine pasa. Znači, treba nam pas male rase, dlaka nije problem, da voli djecu i lako se nauči poslušnosti. Možete li mi predložiti par malih pasmina?
Rase malih pasa
Međutim, male rase pasa su sve više popularne. Ovo su najpoznatije vrste malih pasa:.


Vjerovali ili ne, ova mala pasmina koristila se kao pas čuvar u stočarstvu zbog svoje. Kao i kod drugih malih pasmina, yorki je vrlo odvažan, glasan i ponekad. Dekorativni psi – zajednički stanovnici gradskih stanova. Njihovi vlasnici su svjesni da je u slatka neškodljivog izgledom često skriva prave. Srećom postoje rase pasa koje se vrlo malo ili ni malo linjaju i. Skoro da ne postoji štene bilo koje rase koje nije neodoljivo slatko, što je jedan od razloga zašto su male rase pasa toliko popularne. Pudla je jedna od najrasprostranjenijih rasa pasa.


Rase malih pasa
Vi ste ovdje:Home»Extra»Zanimljivosti»20 najljepših vrsta pasa. Donosimo vam galeriju dvadeset najljepših rasa. Odgajivacnica Malih Rasa Pasa Cotton de Tulear, Jorksir terijer - Yorki, Nemacki Mali Spic, Pudla, Maltezer Stenad i odrasli psi. Upoznajte se sa svim rasama pasa, pregledajte slike pasa i vidite da li se. Na samom početku, korišćeno je nekoliko malih. Kasnije je u odgoj ubačen američki staford terijer, i te četiri rase pasa.


Psi malih rasa mogu da budu agresivni uprkos svojoj veličini. Ako odaberete psa duge dlake, moraćete dosta vremena da uložite u negu i. Abecedni spisak rasa, FCI standardi. Berger des Pyrénées a face rase, Pyrenean Sheepdog - smooth faced, Pyrenäenschäferhund, Pirinejski. Najpogodnije rase pasa za držanje u stanu. To što nemate kuću s dvorištem ne mora da znači da treba da zaboravite na druženje s ovim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.